INSPIRATION TIL VINTER GARDEROBEN ❄️

Hej venner,

Jeg har lavet en fin lille collage med tre bud på vinter outfits. Jeg er ret vild med alle tre og jeg håber, at I kan hente inspiration fra det 💕 Jeg lægger utroligt meget kærlighed i mine collager og bruger virkelig lang tid på dem (tro det eller ej 😉) Det er blandt andet også en af grundene til, at de ikke kommer så tit… Men når jeg endelig laver dem, bliver jeg så inspireret, så jeg håber I har det på samme måde!

Jeg har selvfølgelig linket til alle tingene nedenunder, så I kan klikke det hjem ELLER måske skrive dem på ønskelisten i år, hvis I har/laver sådan en?

outfit 1

langærmet // Mads Nørgaard bukser // by Signe strømper // Dear Denier sneaks // VEJA

outfit 2

strik // Skall Studio bukser // People Tree strømper // Dear Denier sneaks // VEJA

outfit 3

hue // Dedicated Brand hoodie // Savvy Copenhagen bukser // Monki støvler // Nature taske // aagé

 

Jeg kan se på Dedicateds hjemmeside, at de ikke har den gule farve hue, men jeg ved de har et par stykker i Be Awear på Nørrebrogade, København N 😉

Ha’ en mucho dejlig onsdag, I hører fra mig snart!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.