INSPIRATION TIL VINTEROUTFITS

Hej venner,

Jeg har samlet en lille lækker collage til jer med en masse godter! Bæredygtige på hver sin vis allesammen (bortset fra hue og halstørklæde, de er blot inspiration til mine næste strikkeprojekter) Jeg har “kun” lavet to outfits i denne omgang, men i stedet valgt at fokusere på lag-på-lag, som jo er en lifesaver lige for tiden med al den kulde. Jeg har minimum tre lag på kroppen for tiden. Både på overkrop og ben…. Jeg kører både undertrøje og lange underbukser. Men det virker!

Jeg er kommet med to eksempler på, hvordan jeg selv laver lag-på-lag. Det er ikke noget jeg har været særligt god til før, men jeg synes jeg begynder at fange teknikken bedre og bedre. SÅ FEDT! Samtidig giver det også mulighed for at bruge dele fra sin forår/sommer garderobe om vinteren. Fx. kjolerne. De kan nemt gøres varmere med en undertrøje under, samt et par bukser og så en striktrøje udover det færdige outfit. Det er altså ret optur. Så her ser I to bud. Let me know what you think. Jeg har som altid linket til hele baduljen nedenunder 💕

outfit 1

sweatshirtkjolejeansstøvler

outfit 2

hoodiekjolebukserstøvler

Håber det kunne inspirere!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.