Inspirerende… // 5 Outfits til efteråret

Hej med jer derude,

Efteråret har været over os i nogle uger nu og det har medbragt nogle modetrends som jeg er helt vild med! Derfor har jeg lavet en collage med fem outfits som jeg har fundet meget inspirerende. Dog bliver de helt klart med nogle variationer i, når jeg skal genskabe dem. For bare ben i oktober måned i Danmark – det kan ikke helt lade sig gøre. I hvert fald ikke for mig. jeg fryser alt for let. Så skulle det være fordi jeg tog på arbejde i bil og så havde en lang trenchcoat udover. Men ellers kunne jeg let putte et par sorte tights indenunder.  Men tilbage til efterårets trends! Jeg er helt vild med alle striberne og alle de forskellige farvekombinationer man finder på næsten en hver item. Og A-Line nederdelene falder lige i min smag fordi de er simple, feminine og på samme tid også lidt rå. Jeg har i hvert fald taget godt imod modeverdenens opgravning af 70’ernes modetendenser. Det er dog ikke det hele jeg bryder mig om, men sådan er der altid noget.

Nedenfor ser I collagen med de outfits jeg har fundet særligt inspirerende – de er både rå, feminine, basic, men alligevel med et strejf af farve.

Five inspiring outfits for autumn 2015

De fem outfits har jeg fundet på ivyrevel.com, asos.com og topshop.com – Hvis I har spørgsmål til nogle af tingene på collagen, så skriv endelig i kommentarerne.

Ellers så håber jeg at I har det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.