Inspirerende… // Litteratur: The World According to Karl (Lagerfeld)

I am a living label. My name is LABELFELD not Lagerfeld.

Hej med jer derude,

Noget I måske ikke ved er, at jeg er lidt af en bogorm. Jeg elsker at læse. Jeg læser alt muligt forskelligt og ud af alle de bøger jeg har læst, fangede “The World According to Karl” især min opmærksomhed. Hvad der er interessant ved denne bog er at den giver et lille indblik i Karl Lagerfelds tanker og hvad der foregår inde i hans hoved. Derudover får man dannet sig et forholdsvist godt indtryk af, hvem han er som person og hvilke holdninger han har til sit eget liv, andres handlinger og livsstile (derfor verdenen) Det er vildt spændende at læse og let at læse, da bogen kun består af meget korte tekst stykker. Det er faktisk bare en masse udtalelser fra Karl Lagerfeld selv og de er inspirerende, humoristiske og reflekterende på én og samme tid. Bogen er inddelt i forskellige afsnit med forskellige ting som Karl Lagerfeld har forholdt sig til. Fx forholder han sig til Coco Chanel, sig selv, mode, style og det at være berømt. Derfor læste jeg også bogen på to dage, da jeg var på ferie sidste år.

IMG_0172 IMG_0174 IMG_0182 IMG_0185 IMG_0195

Jeg har fundet et udpluk af mine yndlingscitater fra bogen, men også nogle af de udtalelser der virkelig ramte mig og som jeg tog mig selv i at tage meget personlig og næsten blive fornærmet. Det kalder jeg en bog der gør indtryk! Men det var fedt – det er fedt når en bog gør et helt særligt og unikt indtryk, for så husker jeg den. Nå her får I udplukkene:

  1. A touch of humour and a bit of disrespect: that’s what a legend needs to survive.
  2. I’ve never voted in my life. I never will. I know only too well the way politics work. Reading newspapers put you off too…. To vote you have to believe all the promises they make, which they  won’t keep. But if you give me an Obama button, I don’t mind wearing it.
  3. I’ve become like a Lacoste alligator. Soon I’ll have to be sewn onto clothes.
  4. Real social injustice is youth. It’s a little club that no one belongs to for life.
  5. My greatest luxury is not to have to justify myself to anyone.

Og den sidste her var den der virkelig fik mig til at tænke, men samtidig provokerede mig, da jeg som sagt var på ferie, da jeg læste denne bog: “I hate holidays! That’s for people who always do the same thing in the same place. I spend my time running from Milan to Paris to New York. I work 20 hours a day, on my on initiative. I’m the definition of the independent professional.”

IMG_0193 IMG_0192 IMG_0188 IMG_0186

Jeg håber I kunne lide den her slags indlæg og at I fandt det bare en smule interessant. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at lave flere, så hvis I er fan, så ville det jo bare være perfekt.

Ellers så håber jeg, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.