INTENTIONER FOR 2019

Hej venner,

Måske læste i mit indlæg sidste, hvor jeg reflekterede lidt over, hvad mit 2018 bød på af forskellige ting og sager. Men hvis ikke, så kan I læse det lige HER!

Og når et år er gået, så starter et nyt og som så mange andre, så laver jeg mig også nogle mål for det nye år. Jeg kalder dem ikke fortsæt. Jeg kalder det mål, hvis det er ting jeg vil opnå og intentioner, hvis det er ting, jeg vil forsøge at gøre bedre eller ændre. Det fjerner hele den der stramme “politik” jeg kan få skabt omkring et nytårsfortsæt, og med intentionerne prøver jeg at vende problematikker til noget positivt, når jeg formulerer dem. Dvs at dyrke mere motion/komme mere op i fitness bliver til, passe mere på mig selv, pleje min krop og sjæl og afstresse min krop med den fysiske aktivitet jeg godt kan lide. På den måde bliver det ikke en pligt, men et ønske, en motivation og en lyst.

Så her får I mine mål og intetioner for 2019. I meget rå version. Men det var sådan jeg lige havde lyst til at stille det op.

1. skolen er vigtig, men den er ikke alt. jeg vil gerne lære. jeg vil gerne have ny viden. men det skal ikke fylde det hele og sætte en stopper for de andre ting jeg gerne vil.

2. en eksamen føles som alt nu, men livet fortsætter altså på den anden side. den definerer mig ikke. den skal ikke have lov til at overtage mig og min hverdag. så vigtig er den ikke. så stor betydning skal den ikke have. det vil jeg ikke give den lov til.

3. mere fokus. få gjort de ting jeg skal. ikke alt det andet pis. jeg skal gøre de ting jeg gerne vil have gjort.

4. giv den gas. ikke holde mig tilbage. gribe mulighederne. skrue op for mig selv. min tid er nu. den skal gribes. igen. derfor jeg siger det med skolen. jeg vil gerne fokusere på det jeg også laver ved siden af. for det giver mig også muligheder. det har skolen ikke gjort. ikke endnu 😉

5. dans mig glad. mere dans. mere musik. mere rytme. det gør mig glad.

6. afstresse min krop med motion. med bodyflow. med træning. det jeg kan lide. det giver mig energi, det giver mig glæde.

7. lære at finde roen i at være mig selv. være alene. det vil jeg gerne lære. jeg vil lære ikke at føle mig ensom når jeg er alene. det er svært. men jeg vil gerne kunne det.

8. huske på, at folk ikke er mere end et opkald væk. jeg glemmer, at jeg altid kan ringe, hvis jeg har brug for at snakke eller bare sige hej. så det er jeg langsomt begyndt på. og det føles virkelig godt!

9. skille mig af med ting, der ikke spreder glæde i mit liv. ting der stresser mig. irritere mig osv. jeg har for nyligt set hele Netflix-dokumentaren med Marie Kondo

 

Jeg tror det var alt faktisk. Jeg kan ikke komme på mere i hvert fald. Men altså ni intentioner er jo heller ikke så lidt 😅 Så lad os se om det holder. Jeg glæder mig i hvert fald til at kigge tilbage på dem her om noget tid for at se hvordan det går.

Og så må jeg selvfølgelig lige høre jer, har I lavet nogen intentioner, mål osv for 2019? For så vil jeg vildt gerne høre dem ✨

I må have en fantastisk søndag!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.