Interior Inspo // Living Room Vibes

Hej med jer derude,

Som I læste i et af mine forrige indlæg, så flytter Nicolai jo til Aarhus. Derfor havde vi været over at kigge på lejligheder. Planen er jo så den at, hvis jeg kan få job derovre, så flytter jeg med.

Lige siden da, har jeg ikke kunne stoppe med at glo efter lækkert interiør i butikker og på nettet. Derfor tænkte jeg i stedet, at jeg ville samle det hele i en lille serie af indlæg, så der kommer et indlæg om stuen, køkkenet, toilettet og soveværelset. Jeg har virkelig fundet nogle lækre items på Urban Outfitters, men pyha en pris….  Søstrene Grene er virkelig også et besøg værd. Især lige nu, hvor de kører studiestartskollektion i butikken. Det er selvfølgelig ikke den samme kvalitet, men hvis man bare skal have det som alternativ indtil pengene er på plads, så er det en rigtig god erstatning. Derudover har de faktisk nogle super fine glas. Bare et lille tip, hvis det er det man står og mangler i sit køkkenskab.

På collagen ser i items fra Urban Outfitters, Ellos & Desenio.

Living Room Vibes

 

Lidt inspiration på en ellers kedelig og grå søndag… Håber I har haft en dejlig weekend og nyder den sidste dag!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.