JANE KØNIG // SMALL SUN & TWIST EARRING

Hej venner,

Jeg skrev tilbage i sidste uge i forbindelse med et “Ugen der gik” indlæg, at jeg havde købt nogle øreringe fra Jane Kønig. Og jeg lovede jer faktisk, at jeg ville vise dem efter et par dage. Som en lille ting til jer, fik I dette lille sneak peek, så I ikke skulle vente HELT uvidende:

Og det siger vitterligt ikke særligt meget. Kun at jeg har købt to ting (deraf to æsker). Men nu skal jeg ikke holde på dem længere, her er de, skønhederne!

Som I kan se på billederne, så blev det til den model der hedder Small Sun og så i forgyldt sterling sølv. Oplysningerne fra Jane Kønigs hjemmeside lyder således: Lille sun ørering i mat, forgyldt sterlingsølv. Øreringen har en diameter på 25 mm og hver trekant måler 7,4 mm. Øreringens skarpe og rene linjer danner form som en sol og skaber derved et alternativt og unikt look. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg da nok også faldet for det altenative og unikke look som øreringen skaber. Jeg er vild med enkeltheden og geometrien, som for mig giver mig en rå, men samtidig stilet følelse, når jeg har dem på. Og det kan jeg virkelig godt lide. De er lige mig! <3 Og jeg har været så glad for dem og har haft dem på stort set hver dag, og i den anledning også fået et par komplimenter med på vejen 😉Og som I måske også har kunne se på billederne, så blev det ikke kun til det ene par. Nej, jeg fik også købt en “vrid” øreringe. Også i forgyldt sterlingsølv og den er SÅ fin til det hul jeg har oppe i øverst i øret. Kan ikke huske, hvad man kalder den slags “piercing”, når det er oppe i brusken. Men det er også ligegyldigt. Den er nemlig helt perfekt! Og igen fin og enkel. Lige som jeg kan lide det, når det kommer til smykker.  Men jeg er så glad for, at jeg har fået investeret i nogle gode øreringe. I stedet for det billige bras jeg havde før. Så det hele var planlagt og nøje gennemtænkt! Bare rolig. Øreringene er ikke bæredygtige. Som jo på flotteste vis strider imod mine principper. Men nu tager jeg lige et udsnit fra et tidligere indlæg, hvor jeg forklarer mit valg:

Jeg ved godt, at det ikke er fairtrade smykker. Men jeg har ikke kunne finde et bæredygtigt smykkebrand, der laver nogle lidt mere rå, simple og geometriske smykker. Til gengæld er der mange boheme-ish styles derude, hvis man er til den slags. Personligt er det ikke lige min smag. En bonus er dog, at hvis mine smykker begynder at fade, så kan jeg få dem forgyldt igen, så jeg ikke behøver at købe et par helt nye øreringe HVER gang. Og det er jo på sin vis også en smule mere bæredygtigt. Så slipper man for at støtte nyproduktionen for meget, men blot vedligeholdelsen. Som jo i den lange bane er det bæredygtighed jo også går ud på. Tingene skal leve længere. Så jeg var tilfreds!

Og sådan har jeg det heldigvis stadig. Der er både fordele og ulemper og jeg savner bare stadig et fairtrade/bæredygtigt smykkebrand, der rammer min stil. Så jeg venter tålmodigt på, at det en dag kommer. Hvem ved, måske udvikler jeg det selv en dag?

Men nok om det, jeg håber at I kan lide øreringene. Det kan jeg i hvert fald og jeg går allerede og planlægger hvad det sidste par øreringe skal være for nogle. Jeg har nemlig stadigvæk ét par ørering/to huller, hvor jeg skal have skiftet ud. Jeg overvejer den udgave, der hedder Big Sun. Som er en større udgave af de sun øreringe jeg lige har købt. Jeg så nemlig på Jane Kønigs egen Instagram et billede, hvor både stor og lille sun var på samtidig. Og det var et mega fedt look. Så jeg tænker lidt over det endnu. Me det var i hvert fald de her billeder:

Jeg har link til begge øreringe. Small Sun HER og Twist Earring HER. Small Sun parret står til 650 kr og Twist Earring til 150 kr. Og hvis I ikke er interesserede i dem, så kan I også bare besøge Jane Kønigs hjemmeside og selv browse rundt der er link HER!

Jeg håber I kunne lide indlægget og jeg er sikker på, at I nok skal få lov til at se mere til øreringene i fremtiden! <3

Mange knus og solskinskys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.