JEG BOBLER AF GLÆDE! TAK FOR JER <3

Hej venner,

Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor søde og dejlige I allesammen har været! Jeg er blevet SÅ positivt overrasket over reaktionerne på min blog og hele mit projekt og det gør mig så pokkers glad. Jeg kan slet ikke være i mig selv og smilet har siddet permanent på mine læber siden i går aftes. Det har været så stort, at det også har fået Nicolai til at smile <3 Det smitter og det er dejligt.

(billede fundet på Google)

Og jeg må da indrømme, at jeg blev endnu mere overrasket, da jeg loggede ind på bloggen i dag. For jeg skal da lige love for, at I har været inde at kigge. HELE 91 VIEWS I GÅR!!! Det er ny rekord, så tusind, tusind, tusind tak for at give min side et kig. Og også i dag, hvor vi allerede er nået op på 45 views. Det er slet ikke til at forstå og jeg kan ikke få armene ned over det! Jeg elsker jer og er jer evigt taknemmelige for at besøge min blog og give jer tid til at kigge lidt rundt <3 Det betyder rigtig meget for mig, og jeg lover jer, at jeg nok skal sørge for, at der kommer nyt op herinde flere gange om ugen!

SÅ TAK IGEN! <3

TAK

Fra en glædesfyldt og rørt Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.