JEG ER GÅET I HI!

Hej venner,

Jeg har haft travlt. Travlt med at leve, travlt med at være nærværende og UTROLIGT travlt med at lave optagelsesprøve til studie. Hvis I ikke vidste det, så har jeg bestemt mig for at søge ind på studie i år. Måske I læste om min åbent hus oplevelse på KEA (Københavns Erhvervsakademi) i mit ugen der gik indlæg HER. Men jeg søger ind på KEA i år, på deres designteknolog uddannelse med specialet Sustainable Fashion.

Jeg søgte ind d. 11/3, men fristen var d. 15. marts, ansøgningsfristen for kvote 2 ansøgere i hele landet. Og da det blev d. 22. marts åbnede de op for optagelsesprøven, der så skulle afleveres senest den 3. april klokken 12. Og lad mig sige jer, det var intenst. Jeg kunne sagtens have taklet opgaveperioden bedre, men det gjorde jeg desværre ikke. Til gengæld var jeg stadig fuldt ud tilfreds med det endelige resultat jeg fik afleveret! Så alt er godt og jeg er hjemme efter en dejlig afkoblende påskeferie <3

Nu vil jeg snart smutte op og træne. For det skal også passes lidt 😉

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.