JEG GLÆDER MIG TIL…. #1

Hej venner,

Jeg har tænkt på det her indlæg i noget tid nu, og hvordan jeg godt kunne tænke mig, at det bliver til en serie af indlæg, hvor jeg skriver om de ting jeg glæder mig til. Det behøver ikke være noget ugentligt. Men bare når jeg har lyst. Som en måde, hvor jeg kan minde mig selv om alle de gode ting i min hverdag og hvad der holder mig motiveret 💕 Bare så det hele ikke drukner i trælse dage, utaknemmelighed og hverdagsstress…. Så lad os da bare komme i gang!

 

Jeg glæder mig til…

… at jeg ikke er forkølet længere. Jeg er lige blevet ramt og det er bare så dårlig timing. Lige midt i en omfattende modulopgave på studiet, en fremlæggelse og et strikkursus i skolens knitting lab. Så jeg glæder mig til, at jeg kommer ovenpå!

… at jeg kommer ind i en bedre rutine. Jeg savner min træning, og er lidt træt af de lange eftermiddage på skolen, der tit kommer i vejen for mit overskud til at dyrke mine interesser.

… weekenden. De sidste to weekender er jeg feset frem og tilbage mellem Aarhus, København og Helsingør. Og det er MEGA dejligt at se Nicolai 💕 Men det tager også lidt på energien. Så jeg glæder mig til en friweekend med dejlig afslapning!

… at afsløre et spændende samarbejde med jer. Jeg kan ikke dele det endnu, men meget meget snart, så løfter jeg sløret for noget, jeg selv synes er ret fedt! Jeg kan nævne at det handler om beauty.

… at jeg snart er færdig med at strikke babytæppe til min kusines lille dreng (der ikke er så lille mere) SÅ kan jeg nemlig komme i gang med nye og spændende strikke og hækle projekter.

… andet semester på mit studie. Alt hvad vi laver lige nu er også vildt spændende, men jeg glæder mig altså til at komme ud på min specialeretning, så vi virkelig kan nørde! 💪🏽

… DECEMBER! JEG ELSKER JUL OG ELSKER HYGGEN! Og jeg kan da ligeså godt indrømme, at vi har julemusik herhjemme siden oktober 🙈

… julehyggebowling d. 30. november med den skønneste gruppe piger fra mit hold 🎳

… at jeg skal se Nicolai igen. Jeg ved ikke hvornår det bliver (lige nu bliver det først om 6 uger) men jeg glæder mig 💕

… at se mit lille univers her vokse. Det har virkelig taget fart den sidste måned og det er helt vildt at være vidne til. Men jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer og at I får æren af at følge med!

… at se min søde veninde Julie. Vi skal gå en tur i skoven og drikke en dejlig kop varmt på en af de mange gode caféer der er i Helsingør ☕️

… at se min familie til julehygge den 8. december. Jeg har ikke set dem i tre måneder og jeg savner dem! Så det bliver simpelthen så dejligt 🎄

 

Der er masser af skønne ting at glæde sig til 💕

Er der noget særligt du glæder dig til?

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.