JEG GLÆDER MIG TIL… #2

Hej venner,

det er længe siden efterhånden. Men min motivation har været ret meget i bund ligesom mit søvnniveau var i uge 8. Hvis I skulle være i tvivl, så har jeg det godt, sådan helbredsmæssigt, men jeg har lidt svært ved at komme i gang igen. Derfor tager jeg mig den tid jeg skal bruge og jeg kan ikke love, hvor tit der kommer noget ud… Men I skal vide, at jeg gør mit bedste! <3 For det er det her jeg elsker at lave, min drøm, men det er svært at balancere med et studie ved siden af…

Jeg har ikke kunne samle mig om nogen af mine blogindlæg, jeg har en del liggende, men jeg kan ikke koncentrere mig om at skrive dem. Ret irriterende, hvis jeg selv skal sige det. Især fordi jeg har nogle samarbejdspartnere jeg ikke vil skuffe… Men jeg håber de forstår! En ting som jeg uden problemer kan samle mig om, er det her indlæg. Der handler om ting jeg glæder mig til. For marts måned bliver altså VIIIIIIIILD!!!! Og jeg har så mange skønne ting at se frem til. Det bliver så godt og jeg glæder mig utroligt meget.

 

Først og fremmest startede måneden med et presseevent hos Novozymes. Her var jeg blevet inviteret ind til en tur i lab og en snak om, hvilken rolle enzymer spiller i forhold til vores tøjvask og så en smule om, hvordan vi kan gøre den mere miljø- og klimavenlig. Det var meget sjovt og jeg blev i den grad klogere og så mødte jeg to skønne damer og medbloggere, Tanja fra secondhandfirst.dk og Johanne fra bedremode.nu. Totalt hyggeligt og en dejlig solrig fredag. I kan se mere fra eventet på min instagramprofil under highlights.

I søndags stod den på Rita Blås Forårslopper i Kulturhuset Indre By. Det var ikke en stor succes, men to småting blev det da til.

I denne uge står den også på en masse lækkerier. I morgen, onsdag, skal min søster, Karoline, og jeg til Miilds Forårsevent på Hotel Chocolat. MUUUUMS! Nicolai har fødselsdag på torsdag og hans forældre har planlagt en overraskelse (!?!??!) Lørdag skal vi ud at spise med hans søde familie på Kiin Kiin. Fejre fødselsdag og bare hygge os.

Ugen efter er der event med Matter Pension. Jeg ved endnu ikke, hvad deres løsning er for dem der står på venteliste… Så om jeg skal til event eller ej torsdag d. 14/3, det ved jeg ikke helt endnu. Men ligegyldigt hvad, så skal jeg til Aarhus dagen efter, fredag, og det glæder jeg mig sådan til. Jeg elsker Aarhus og bliver sgu lidt ked af, at jeg flyttede derfra… Men sådan ligger landet altså.

Weekenden efter er det bare fødselsdagsweekend herhjemme i min familie. Først Karoline, så min far og dernæst min mor. Henholdsvis d. 23., 24. og 25. marts. Hahah Ja den er god nok. Det bliver super hyggeligt, det er det altid. Vi har aftalt, at vi skal ud at spise, min far fylder nemlig rundt! Så det skal lige fejres lidt ekstra.

Den 27. marts byder på hele to mega optur ting! Først har jeg arrangeret et interview/samtale med dem der står bag butikken Langsamt, der både findes i Roskilde og på Vesterbro. De skal nemlig være en del af min bæredygtige shoppingguide som I kan glæde jer til bliver skudt i gang! Håber jeg kan få den første butik på i april. Så er I ikke længere i tvivl om, hvor I skal shoppe bæredygtigt, hvem der står bag, hvorfor de har valgt de brands de har, osv. Jeg glæder mig i hvert fald! Og især fordi jeg har en ambition om, at det ikke skal blive begrænset til København. Men også omegn, helt op til Nordsjælland og også vest for Kbh. Min drøm er, at jeg kan fise hele Danmark rundt. Men lige nu bliver jeg inde for de grænser mit ungdomskort og min cykel tillader. Men jeg har store drømme og ambitioner med projektet!

Udover det interview, så skal jeg til LIVE foredrag med Emilie Melgaard Jacobsen og Sofie la Fille. De afholdte en online foredrag, der hed ”her kommer jeg” og nu har de lavet det til en LIVE VERSION lige her i Helsingør. Jeg glæder mig HELT vildt. De to damer er pisse seje med deres businesses, livsfilosofier, ærlighed, glæde og inspiration. Det skal nok blive et brag af en fest. Måske I har bemærket, at jeg er meget glad for deres ”begreb” skru op. Altså at man skruer op for sig selv. Man er perfekt, man er dejlig, man skal leve livet som man selv vil, gøre de ting man har lyst til, ikke lade andre folk eller en selv skrue ned for ens energi, glæde, motivation og jeg skal komme efter dig! Det er så PISSE FEDT! Og lige siden jeg fandt det ”mantra”, så tænker jeg ikke på andet i de valg jeg foretager og de ting jeg drømmer om. SLUT med at skrue ned. Fra nu af skrues der kun OP! Jeg elsker det <3


Så en masse spændende planer samtidig med, at jeg har et job, blog og studie der skal passes. Heldigvis har jeg fri fra arbejde de næste tre lørdage, JA. FUCKING. TAK! Så det vil automatisk give mere luft. Jeg har arbejdet de sidste tre lørdage og jeg kan virkelig godt mærke, at det frarøver mig noget tid til at ordne helt lavpraktiske opgaver såsom at købe fødselsdagsgaver, sætte en lampe op, redigere og filme videoer, udvikle indhold osv. Det bruge jeg gerne min lørdage på, fordi jeg slapper meget af i løbet af hverdagene. Så det har jeg manglet…

Derudover skal Nicolai og jeg ses hele tre gange i løbet af marts og det er simpelthen SÅ dejligt <3 Jeg elsker ham utroligt meget, og det bliver altså lidt træls i længden, når der går mere end to uger mellem vi ses….  Så det prøver vi at undgå!

Jeg tror jeg stopper her ellers bliver det her indlæg ALT for langt. Beklager. Men jeg har haft så meget på hjerte. Det hober sig op, når man er inaktiv i to ugers tid. Så I må lige bære over med mig 😉

 

Jeg håber I hører fra mig snart igen!

Mange knus,

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.