JEG GLÆDER MIG TIL… #3 // PÅSKEPLANER

Hej venner,

Ovenpå et tungere indlæg i går, tænkte jeg at lette stemningen lidt med et lille indlæg om mine påskeplaner og hvad jeg har af foreslag som man kan få noget af tiden til at gå med.

Lad os starte med mine egne planer som indtil videre har stået på 2x børnefødselsdag og ren afslapning. Jeg har fået drukket en masse cola, læst en hel bog, taget nogen lure, lagt mig til at sove uden at sætte et vækkeur (det kan jeg godt lide), trænet med min søster og ordnet nogle praktiske ting med bloggen. Måske I har opdaget de “små” ændringer rundt omkring? Det føles rigtig godt, og dagene bliver brugt på lige præcis det der falder mig ind. Så skønt og tiltrængt!

Resten af ferie står på påskefrokoster, hygge med nogle af de bedste venner fra gym, lidt mere træning, læsning, blogging, lidt arbejde og så en 21-års fødselsdagsbrunch på søndag. Og så er den ferie gået. Håber også på at nå en gåtur i det skønne vejr. Solen skinner jo bare derudaf. Vildt dejligt!

Hvis jeg derimod skal komme med nogle foreslag til, hvad jeg godt ellers ville bruge min tid på her i ferien, så skulle det være at indrette mit værelse. Give det en lille makeover. Finde de genbrugsmøbler jeg hele tiden sidder og savler over på facebook marketplace og hos instagram-lopperne. Måske male en væg, sætte de sidste billeder op. etc.

Jeg vil vildt gerne gå en tur til stranden, plaske lidt med vandet, kaste med sten, mærke blæsten og kigge over til Sverige. For dernæst at komme hjem, mærke varmen brede sig i kinderne og videre ud i kroppen. Drikke en kop te og spise en god frokost eller et stykke bagværk.

Jeg vil også gerne få lavet en smoothie. Jeg fik jo en fantastisk blender af Karoline i julegave og jeg måske være ærlig og meddele, at jeg endnu ikke har brugt den…

Jeg vil vildt gerne lægge et puslespil. Et som ikke er på min mors iPad, men et som kan fylde hele spisebordet og genere min mor i et par dage/en uge fordi det fylder.

Jeg vil lytte til mine yndlings podcasts. Det har jeg været virkelig dårlig til efter jeg fik ny mobil uden AUX stik = jeg ikke længere kunne bruge mine høretelefoner… Dumme apple.

Jeg vil opfordre jer andre til at tage på loppemarked. Jeg har selv været afsted for nylig, så har fået pleaset min loppetræng. Men foråret og påsken er fyldt med lopper, så giv det et GO!

Min søster har også fået malet i sin malebog, så det gav mig lyst til at hive min egen frem og bare fylde de tomme felter ud. Helt uden at tænke på noget. Bare koble fra og have noget skærm-fri tid. Det kan jeg mærke, at jeg har haft rigtig godt af, så det vil prøve endnu mere på. Det kan selvfølgelig virke lidt tåbeligt, når jeg lever meget online og deler og arbejder meget digitalt. Men jeg synes godt, at jeg kan blive bedre til at balancere det. For offline livet giver mig også utroligt meget motivation, glæde og ikke mindst nærvær. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at I ikke forlader mig i blogland. Jeg kan mærke, at jeg kan regne med jer! 💕

Tror det er hvad jeg har af reelle planer og drømmeplaner. De lyder dejlige allesammen, men må nok også erkende, at jeg også skal arbejde lidt. Men det nyder jeg også, især nu hvor jeg virkelig har tiden.

Så nu vil jeg ønske jer allesammen en dejlig tirsdag og en glædelig påske. Må I få slappet af, nydt naturen og solskinsvejret, hygget med jeres nærmeste og bare gøre det I har allermest lyst til.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.