JEG GLÆDER MIG TIL #4

Hej venner,

Jeg har mange ting jeg glæder mig til, det skal ikke være en hemmelighed. Men som jeg også har skrevet herinde på bloggen og delt med jer på insta, så har jeg haft svært ved at glæde mig over det og se frem til det. Det skyldes nogle personlige årsager og en drivkraft og motivation, der bare har haft ramt bunden. Super ærgerligt… Men jeg er på vej op, på vej ud af hulen, så nu håber, jeg at det langsomt vender tilbage. Jeg har i hvert fald en del ting på programmet, jeg virkelig glæder mig til! De næste måneder bliver gode!

Maj er startet virkelig godt ud og det fortsætter sådan.

For på tirsdag skal jeg til presseevent med Selected, der lancerer en ny og bæredygtig kollektion samt fremadrettet strategi. Jeg har været i kontakt med dem længe nu, og det bliver på tirrsdag jeg får afgjort, hvorvidt det er et samarbejde jeg ønsker at gå ind i eller ej.

Så glæder jeg mig til næste weekend. Der får vi en ekstra fridag og jeg smutter til Aarhus.

Så glæder jeg mig især til den 20. maj, hvor vi har sidste undervisningsdag og får kickstartet vores eksamensperiode. JA. TAK!

Jeg glæder mig til at nulle rundt derhjemme og skrive opgave. Have lidt ekstra tid til bloggen og futte ind til København, når jeg skal til vejledning.

Jeg glæder mig også til at få sendt min portfolio afsted til mit søgte praktiksted, så jeg kan få svar på, om de vil have mig eller ej. Det bliver ret afgørende for mig. Så det glæder jeg mig VIRKELIG til at få svar på. Jeg håber de vil have mig!

Jeg glæder mig til sommer.

Jeg glæder mig til sol.

Jeg glæder mig til at se mine venner afslutte deres bachelor og fejre dem!

Jeg glæder mig til at fejre, at Nicolai bliver færdig med sin bachelor.

Jeg glæder mig til at se Cecilie få sin hue på, se hende køre vogn og fejre hendes tid <3

Jeg glæder mig til Nicolai og jegs cykelferie til Bornholm. Vi skal afsted fra d. 3. til d. 11. juli. Og vi skal bare spise god mad og is, nyde den danske natur, pæne strande og alle de andre ting Bornholm har at byde på! Minigolf fx

Jeg glæder mig til, at vi skal flytte sammen. Måske før end vi havde gået og regnet med (jubiiii)

Jeg glæder mig til at få mere tid med Nicolai.

Jeg glæder mig til at bruge mere tid med min familie.

Jeg glæder mig til min fødselsdag i juli.

Jeg glæder mig til sommer. Igen.

Jeg glæder mig til, hvad fremtiden bringer.

Jeg glæder mig til valg.

Jeg glæder mig til at stemme både d. 26. maj og d. 5. juni.

Jeg glæder mig til at komme i gang med de samarbejder, jeg har fået stablet på benene.

Jeg glæder mig bare generelt til at se, hvor bloggen og insta bevæger sig hen.

 

Jeg glæder mig bare til mange ting og det er så skønt, at der er så meget at se frem til! Det gør mig bare vildt glad. Og med de ord vil jeg slutte af for i dag!

Tak fordi I læste med.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.