JEG GLÆDER MIG TIL… // AUGUST 2019

Det er efterhånden en del dage siden vi trådte ind i måneden august. Men jeg synes nu alligevel, at der skulle være plads til det her indlæg, da august har så meget fedt at byde på! Juli var en meget stille måned for mit vedkommende pga ferie og dernæst sygdom. Super fedt. Derfor har jeg GLÆDET mig til en august med lidt flere ting på programmet og lidt mere til at holde mig motiveret! Det er altid lækkert. Derfor vil jeg bare komme i gang med at fortælle jer månedens højdepunkter.

 

Jeg glæder mig til…

 

… min lille ferie her i Aarhus (jeg er her allerede, men har stadigvæk en uge tilbage) jeg har glædet mig til at komme tilbage til min fremtidige by. Der bliver tid til bloggen, tid til at ses med den bedste Tanja, kigge alle Aarhus’ genbrugsbutikker i gennem, besøge Relove and roses showroom (den er tjekket af listen og der kom godter med hjem!) hygge med Nicolai, kigge på lejligheder og drømme mig frem til november, hvor jeg flytter herover.

et spændende møde med Camilla, der er Content & Relationship Manager hos Miild. Hun sendte mig nemlig en ret optur besked sidste weekend som jeg stadigvæk har meget svært ved at begribe 🙈 Men spændende bliver det!

min mors og fars sølvfest. Mine forældre holder fest d. 17. august i anledning af hele tre milepæle de har ramt/rammer her i 2019. Min far blev 60. De har været kærester i 25 år (deraf sølvtemaet, da det jo ikke er sølvbryllup, men ligeså kunne have været det) og så har de været gift i 10 år til september. Det er fandme lidt af et år og derfor står næste lørdag i sølvfestens tegn. Livet er herligt!

min kære lillesøster Cecilie har fødselsdag i august. Hun fylder dog 19, så hun er ikke helt så lille en lillesøster mere 😅

august byder også på semester start. Det glæder jeg mig ikke så meget til… Men det er snart slut. 3. og andet sidste semester, pyha.

… men i ægte ‘jeg-er-ikke-så-glad-for-at-læse’ stil, pjækker jeg for semesterets tredje undervisningsdag for at tage til pre-opening event hos Laøhlé d. 29. august. Ups. Men jeg må indrømme, at det vil jeg langt hellere til end jeg vil sidde på KEA en fredag. Easy choice.

det bliver nok også et smut forbi et event med grums. Hvis I ikke kender grums, så er det et af de skønne bæredygtige brands som jeg har et samarbejde med. Jeg har skrevet meget mere om det, dem og deres produkter lige her og kan på det varmeste anbefale at læse det!

og mon ikke der dukker noget mere op i kalenderen. Det plejer der altid at gøre efter jeg har skrevet de her indlæg.

 

Så det er alt hvad august byder på fremad. Modeugen deltog jeg meget kort i. Så den vil jeg ikke snakke så meget om denne sæson. Men hvis I vil læse mere om den, så kan I gøre det lige nu over hos Tanja på secondhandfirst.dk.

Ha’ en dejlig lørdag og en dejlig weekend.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.