JEG GLÆDER MIG TIL… // NOVEMBER 2019

Wowowow, hvor er det længe siden jeg har opdateret herinde, og jeg skal da lige love for, at det er fair. Der har nemlig været run på i oktober. Som jeg skrev i sidste måneds indlæg, så stod oktober egentligt ikke på så mange vilde planer. Men jeg skal da love for, at jeg havde rigeligt at tage mig til. Det kommer I til at høre mere om i et kommende indlæg. Tiden væk fra events, insta og bloggen har faktisk givet mig fornyet energi og inspiration som jeg håber, jeg kan få lov til at indvie og udfoldet snarest!

Men nok om det, for nu skal det handle om november.

 

For november byder på …

… flytning til Aarhus d. 1. november. Dvs. det er allerede sket. Det startede i fredags og vi har brugt hele weekenden på at få samlet lejligheden lidt mere. Vi nyder stedet og tiden sammen, mens vi hygger om projekter, indkøb og madlavning. DEn her weekend her virkelig været skøn!

… praktikopstart hos Laøhlé d. 4. nomvember / i dag. Jeg forstår slet ikke, at det allerede er nu, men jeg er så spændt på, hvad min tid hos Laøhlé vil bringe mig.

… genopstart af min træning. For Jesus, hvor er det længe siden jeg har været indenfor i et af Sats’ mange centre. 3. semester slugte vitterligt alt min fritid og når jeg ikke lavede skole, slappede jeg af og brugte tid på Sustainable Fashion Freak. Men i går var jeg i fitness og sikke en lettelse at være i gang igen. Det var hårdt og min kondi er ringe, men det føltes godt og jeg ved, hvor glad jeg er for min træning, når jeg først kommer i gang.

… en gåtur i skoven. Jeg vil gerne gå en tur i skoven inden alle efterårsbladene og farverne er væk. Jeg må sgu skynde mig lidt, men det bliver altså også så pokkers tidligt mørkt…. :/ Any advice? 🍂🍁

… habengut loppemarked på Godsbanen d. 10. november. Vi skal på rov efter ting til lejligheden og jeg planlægger at udnytte dette loppemarked til den mission. Entré er 20 kr. Det er fandme fair pris.

… nusse om lejligheden. Vi er jo endnu ikke på plads, af samme årsag har jeg valgt at holde min november meget åben, så der er tid til at få lejligheden på plads.

… et spændende samarbejde med Raa Aarhus som jeg glæder mig vildt meget til at fortælle jer mere om ♻️ Og jeg glæder mig vildt meget til at lave indhold til samarbejdet. Jeg har allerede lidt forskellige idéer i spil.

… ture i Det Kollektive Klædeskab Aarhus. Klædeskabet i Aarhus er SÅ godt og jeg glæder mig til regelmæssige ture derned. Jeg fik slet ikke vist jer min seneste fangst. Den bød altså på meget godt, så måske jeg lige skal vise det frem på insta?? 💚

… julehygge. Eller det håber jeg i hvert fald! Jeg har hørt julemusik den sidste måned, men nu glæder jeg mig over, at det er ok at høre det højt 🙈 Tænker der også skal være tid til at lave lidt jule-prep i form af gaver, adventskrans, etc. Ved dog ikke hvad det etc. er, men lad os nu se om ikke der dukker noget op..

… nye rutiner. Jeg glæder mig til nye og andre rutiner mens jeg er i praktik. Med faste dage fra 9-16 håber jeg på at kunne udnytte mine tidlige morgentimer til ting som træning, smoothies, frilæsning og bloggen. Bare dyrke mit morgenritual og gøre det MEGA hyggeligt. I sær her i de mørke tider. Der tænker jeg virkelig det vil være en fordel.

… generelt bare på nye og spændende tider. Jeg glæder mig virkelig til min tid her i Aarhus med praktik og det hele. Jeg krydser fingre for, at den bliver langt bedre end sidst og at den der “ensomhedsfølelse” ikke tager for meget overhånd denne gang. Jeg blev lige kort ramt af den i weekenden. Men det tænker jeg skyldes tilvænningsperioden. For sådan en er der altså bare. Uanset hvad.

 

Det var alt I får fra mig denne skønne mandag morgen. I hører forhåbentligt snart fra mig igen og så vil jeg lige give en lille opdatering på mit H&M indlæg. Det er ved at være færdigt. Men indholdet er så holdningsmættet og er krævende for mig at skrive. Så det bliver lavet i bidder. Men det kommer snart!

Ha’ en fremragende mandag.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.