JEG GLÆDER MIG TIL // OKTOBER PLANER 2019

August og september fløj afsted for mig og begge måneder var fyldt med spændende oplevelser. Det må jeg sige. Men det var også ret hårdt. Frem og tilbage, fravær fra studiet osv. Der var virkelig run på. Og ligeså fedt som det er, ligeså hårdt er det.. Så derfor generer det mig heller ikke, at oktober (indtil videre) ikke har ligeså meget på programmet.

Men altså oktober byder på…

flytning, eksamen og mit nye arbejde hos Miild. De tre ting bliver mit primære fokus denne måned. Derfor er der heller ikke særligt meget andet på programmet denne måned og det kan I nok også se på listen her nedenunder. Men det er samtidig også tre super NICE ting, der fylder (eller to måske, eksamen er ikke mega nice)

åbningsfest hos det kollektive klædeskab i Aarhus fredag d. 4. oktober. Kom glad! Det bliver helt sikkert MEGA hyggeligt. jeg snakkede med Lene, der har klædeskabet på Vesterbro og hun leger også med tanken om at komme forbi, så det kunne være hyggeligt også at se nogle af jer? Det er fra 16-20 i Vestergade, 8000 Aarhus C.

flytte weekend d. 5.-6. oktober. Nicolai og jeg har jo som nævnt fået fingrene i den skønneste lejlighed i Aarhus C og jeg begynder så småt at rykke mine ting derover i løbet af måneden. Jeg glæder mig helt vildt og har bare haft lyst til at rykke de sidste to uger, hvor vi har haft lejligheden. Vi glæder os sådan til det her nye kapitel sammen.

spændende events med Miild, som jeg ikke kan fortælle så meget om endnu. Men det ene bliver stort og MEGA fedt!

eksamen… jep, den har jeg også lige liggende denne måned. Så det er jo mega hyggeligt (NOT) Men så er tredje semester også færdigt og så er det ud i praktikken… Det forstår jeg slet ikke!?! Det er gået super hurtigt og jeg må være ærlig og sige, at det har været halv svært at følge med og balancere studie, job og bloggen 😓

et møde med en velgørende organisation angående et non-profit samarbejde. Det tror jeg nok skal blive fedt og I kan også glæde jer! Måske I kan gætte hvem det er?

fejring af Nicolais bachelor. BA-middag skal der til, så vi skal ud at spise i Aarhus med hans forældre og storebror. Det bliver max-hygge og så godt at få ham fejret lidt <3

et nyt samarbejde, der omhandler sko. Det er endnu ikke helt på plads, men jeg håber på at kunne fortælle mere om det snart!

Og ellers tror jeg det var det for oktober. Men det er virkelig også rart og nødvendigt for mig med en måned der har lidt mere luft. Så oktober, du kan bare komme an 💪🏽

Har I nogle planer for oktober? Måske nogle der gør, at vores veje vil mødes? Let me know 💕

I må have den bedste torsdag!

Tusind kys og kram

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.