JEG GLÆDER MIG TIL… // SEPTEMBER PLANER 2019

September nærmer sig og jeg kan slet ikke forstå, at jeg allerede er tilbage på skolebænken igen. Hvordan forsvandt de sidste to måneder lige?? Jesus. Ferien har været rar og jeg skal være ærlig at sige, at jeg IKKE glædede mig til at skulle tilbage på studiet… Jeg føler jeg skal til at starte forfra igen og jeg magter det ikke rigtigt. Det bliver nok ikke så slemt, når det kommer til stykket, men uha, kan mærke det trickede mig lidt at skulle starte igen. Men nok om det. Indlægger her skal ikke handle om mine tanker omkring studiet. Næh nej, det skal handle om den kommende måneds planer. September planerne og jeg lover jer at der er masser på programmet. Det bliver SÅ spændende!

Måneden starter selvfølgelig med, at jeg er tilbage på studiet og er kommet ordentligt i gang nu. Vi starter 3. semester ud med at skulle skabe vores eget (fiktive) brand. Med fokus på bæredygtighed, værdier og verdensmål. Mega spændende, jeg glæder mig helt vildt!

Dernæst fiser jeg til Aarhus (igen) til Conscious Fashion Week event lørdag d. 7. september. Et event jeg er meget spændt på at være en del af. Jeg er spændt på at se hvem der kommer og hvor mange vi kommer. Om det kan komme på benene, så der fremover kan holdes en Conscious Fashion hvert år i Aarhus. Lige gyldigt hvad så tager jeg jer med på turen og så tænker jeg at skrive lidt om det hele efterfølgende. Hvad siger I til det?

D. 10. september er jeg blevet inviteret til Sustainability Talk hos H&M. Et lille morgenevent. Hvor … fra Rockpaperdresses skal være moderator for en lille debat/dialog til sidst. Jeg har en lille håndfuld spørgsmål klar allerede, men er spændt på, hvorvidt de er klar til dem… Men altså, de har jo selv inviteret mig, så må de tage konsekvenserne af det 😉 Lige gyldigt hvad, så bliver spændende at høre, hvad de har at sige og hvorvidt det imponerer mig eller ej. Umiddelbart tænker jeg ej, da jeg virkelig ikke har meget til overs for H&M. Jeg giver det en chance og forbereder mig på det værste.

3. semester byder også på en individuel udviklingssamtale med én af vores undervisere. Den samtale glæder jeg mig utroligt meget til for jeg kan virkelig godt mærke, at jeg har tabt mig selv lidt på studiet. Mest i forhold til, hvad jeg skal bruge det til i fremtiden osv. Nu hvor jeg har fået afklaret, at jeg ikke skal designe tøj. Det er ikke nemt at være i en klasse, hvor de andre brager derud af med deres designs og idéer og virker så afklaret, når jeg så står tilbage lidt lost eller i hvert fald ikke med samme slutmål og drive. Jeg synes dem jeg går i klasse med er mega seje og har en kæmpe respekt for det de vil og kan. Men det kan være svært at opretholde motivationen, når man ikke har den samme ambition med sit studie.

September byder også på en barnedåb. Denne gang er det i Nicolais familie. Det bliver en rigtig hyggelig dag, det er jeg sikker på.

Samme dag som barnedåben holder jeg faktisk også fødselsdag for mine skønne venner. Jeg måtte jo aflyse min fødselsdagsfest tilbage i juli, fordi jeg lå sy… Men i den her måned skal det være! Det glæder jeg mig til.

Min kære bror fylder også 30 år denne måned (say what?!?!), så han holder også en lille fødselsdag i den anledning. Det bliver også mega hyggeligt.

… Derudover håber jeg måske at kunne komme til noget fredagsrock i Tivoli d. 20. og høre lidt Citybois. Nogle der skal med?

Jeg starter også så småt op på et nyt arbejde denne måned. Et jeg glæder mig utroligt meget til at dele med jer. Noget jeg selv synes er FUCKING vildt! Det kunne vitterligt ikke være et bedre brand match og jeg er SÅ taknemmelig for, at de vil have mig med.

September bliver også måneden, hvor Nicolai og jeg underskriver lejekontrakten på den lejlighed vi har fået og vi er ELLEVILDE!! Det bliver SÅ fedt og vi er så lykkelige over, at vi har fundet noget at bo i. Det er så vildt. Jeg tænker lidt om vi skal fejre det? Gør man ikke det? Synes det er ret stort og sådan ret vigtigt.

… Og så er der virkelig ikke meget af måneden tilbage. Den er allerede ret godt fyldt. Det blev den lidt hurtigt, så foruden et fuldtidsstudie, så bliver der lidt at se til. Jeg får forhåbentligt også tid til at fokusere lidt på mig selv, med træning, afslapning, tid til bloggen, selvforkælelse og gode stunder med dem jeg holder af. Jeg hader nemlig at have for travlt, jeg mister totalt mit drive og bliver drænet for energi, så jeg håber på en god balance. Men hvem ved, måske der lander mere i min kalender i løbet af september. Det er jo ikke til at sige…

Hvad siger I til det hele? Kan I følge med jeres kalender? Jeg er nysgerrig på, hvad jeres september byder. Så fortæl mig det endelig nede i kommentarfeltet.

Ha’ en dejlig søndag og glædelig første september! <3

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.