JEG HAR VÆRET MØG TRÆT DE SIDSTE 14 DAGE…

OG JEG VED IKKE HVORFOR…

Kære venner,

Jeg beklager virkelig stilheden. Jeg har selv hadet den. VIRKELIG MEGET. Men jeg har ikke rigtig kunnet gøre noget andet end at lytte til min krop. Og den har været træt. Jeg har ikke haft lyst, energi, overskud eller motivation til noget. VILDT irriterende. Men jeg har ladet min krop føle sådan og så håber jeg selvfølgelig, at det går over snart. For jeg bliver lidt træt af det. Jeg bliver træt af at være træt. Dit er kedeligt bare at sove og ligge ned hele dagen. Men min krop har haft lyst til det. Så jeg har lyttet til den. Det er grunden til, at I ikke har hørt fra mig.

Men jeg håber, at jeg ved at skrive dette indlæg kan vende det lidt om nu. Nu er jeg også færdig med arbejde og går en skøn juli måned i møde! <3

Så I høre fra mig!

Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.