Jeg har været væk…

Hej med jer derude,

Jeg håber I har haft en fantastisk weekend. Jeg har haft en rigtig skøn en af slagsen med afslapning, træning og ikke mindst Gamle Elevers fest i går! Det var så optur og så fedt at være tilbage i gymnasiets festsal og bare danse rundt sammen med dem jeg holder af. Det var så godt! I har måske bemærket, at jeg slet ikke har været aktiv herinde på bloggen og heller ikke på youtube, men det er simpelthen fordi, at den her uge bare har været så travl! Jeg har arbejdet hver dag. Med en mødetid fra 8-15 og det er en del mere end hvad jeg plejer. Normalt med mit vikarjob, kan jeg sagtens have en fridag i ugen, eller en dag, hvor jeg bare møder ind sent og har meget få timer. Men det har ikke været tilfældet denne uge.

Min uge har som sagt først og fremmest bestået af arbejde, så når jeg fik fri om eftermiddagen tog jeg direkte hjem og sov.. Jeg havde absolut intet overskud og slet ingen motivation eller inspiration. Desværre. Derudover har denne uge også været en rigtig hård uge på det følelsesmæssige plan. Men det vil jeg ikke komme nærmere ind på i dette indlæg. Men jeg må sige, at jeg kun er et menneske og derfor har måtte lytte til min krop og “holde fri”. Men nu er jeg tilbage. Så den nye video skal nok komme og de indlæg jeg har planlagt og skrevet skal nok også komme ud snarest. Bare rolig!

Ellers så håber jeg, at I har det fantastisk og så ses vi meget snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.