Jeg Opdaterer i Lufthavnen

Hej med jer derude,

Jeg bringer desværre en ærgerlig nyhed… Der kommer ikke flere indlæg mens jeg er i Thailand. Internettet på vores hotel er simpelthen blevet  dårligt, at vi næsten ikke kan komme på med vores telefoner ? Og det er kun endnu værre at gå på på computeren… Så lige nu blogger jeg fra min telefon! Ret primitivt, hvis jeg selv skal sige det. Men sådan må det være for nu. Jeg håber I kan bære over med det.

Vi har oplevet en masse spændende ting her i starten af ugen, så nu bruger vi vores sidste dage i solen. Vi er nemlig smuttet fra hotellet om fem dage. Det er vildt at tænke på.

Jeg ved til gengæld, at internettet i Bangkok Lufthavn er okay godt, så der håber jeg på at kunne lave en update! Vi skal alligevel vente fem timer, før vi kan komme med det næste fly mod København, så jeg burde have tid nok ?

img_6421-1

Jeg har brugt en masse tid på at planlægge blog og youtube, så I kan glæde jer over, at jeg har fået masser af inspiration, fornyet energi og mange nye idéer. Så det bliver mega fedt at komme i gang med at filme videoer og skrive en masse indlæg, når jeg kommer hjem. YES! Kan mærke det bliver godt nu.

I må have det mega fedt og så er jeg tilbage igen på tirsdag! (Håber på, at I hører fra mig før, men der er ingen garanti)

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.