Kaisa 19 År <3

Hej med jer derude,

Som jeg skrev i søndagens indlæg, skulle jeg til fødselsdagsfrokost hos min veninde Kaisa. Jeg hev selvfølgelig mi kamera med og tog lidt stemningsbilleder. Det er altid hyggeligt og der var så fint dækket op, så det var lige til et billede. Meningen var, at indlægget skulle have været oppe i går, men pga tekniske problemer fik jeg først uploadet billederne til min computer sent i går aftes, hvor jeg var SÅ smadret (havde bare sådan en dag i går…) at jeg faldt i søvn. Jeg nåede derfor ikke at skrive indlægget eller redigere billederne, altså måtte det jo bare blive i dag i stedet.

IMG_4900 IMG_4905 IMG_4903 IMG_4902

Prøv lige at se, hvor fint det hele er. Maden var utroligt lækker og vi hyggede og snakkede, spiste god chokoladekage til dessert med den varme drik man nu engang ønskede til. Der blev selvfølgelig også åbnet gaver i som til en hver anden fødselsdag og det var bare super hyggeligt at mødes med alle igen.

IMG_4915 IMG_4921 IMG_4919

Jeg håber I har haft en dejlig start på ugen og at I får en dejlig tirsdag <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.