Kapitel #1 – Det er nu eller aldrig!

Sometimes life is about risking everything for a dream no one can see but you.

Det er et citat som dette, der i høj grad fik mig til at genoverveje, hvad det virkelig var jeg ville efter gymnasiet. Der er ingen tvivl om, at jeg altid har været glad for at gå i skole og er ovenud lykkelig for at have klaret gymnasiet, fået huen samt et tilfredsstillende snit. Men på den anden side, blev det også klart for mig i løbet af 3.g, at uni eller andre videregående uddannelser, slet ikke fangede min interesse og virkede fuldstændig ligegyldige. Men det er ikke noget jeg nogensinde har delt med nogen, for uden uddannelse, hvad er man så? Under alle omstændigheder skulle jeg trodse nogle normer og forventninger, men det var det værd. For mit hjerte og mine tanker fandt sin plads et helt andet sted. Lige her!

Det du læser lige nu er altså bloggens første indlæg og derfor også det introducerende “kapitel”. Det bliver allermest en forklaring på mit valg og hvilke planer jeg har med det. Jeg har valgt at kaste mig ud i noget, hvor jeg godt kan mærke, at jeg måske ikke helt kan bunde. Men det er nødvendigt at gøre ind i mellem og nu besluttede jeg mig for, at det skulle være min tur. Jeg er skide bange. Not gonna lie, men jeg ved, at jeg ikke vil fortryde det senere hen, for det her er hvad jeg gerne vil. Det er hvad jeg brænder for og elsker at bruge min tid på.

Tjek min youtubekanal her! Og se min officielle kanal- og blogtrailer lige nedenunder <3

Jeg har ikke tænkt mig at kategorisere mig selv som en slags blogger/youtuber, for jeg vil gerne kunne lave alt og snakke om alt mellem himmel og jord. Dernæst kan jeg se, hvad det videre udvikler sig til. Svaret og retningen kan jo sagtens komme senere. Men altså hvilken “titel” får man så? Alt-mellem-himmel-og-jord-blogger…. Nok ikke den aller bedste 😉

Jeg er ved at dø af skræk bare ved tanken om, at det her ligger offentligt tilgængeligt for alle. Men det er nok en meget naturlig følelse. Derfor håber jeg også, at min lille “historie” kan være med til at hjælpe, hvis der sidder andre derude med en drøm, man kan være bange for at udleve. For tanker som “Hvad tænker alle andre mon”, “Ej, mine venner vil synes jeg er kikset”, “F*ck! Jeg kan ikke” er nogle af dem, der løber i gennem hovedet først. Men det sundeste man kan gøre er, at smide de tanker helt væk. For det er ikke dem det handler om. I stedet skal man – og det skal jeg også selv lære – fokusere på de mennesker der er der for en og bakker en op. Derfor en kæmpe tak til min familie (og alle de andre jeg har introduceret mit projekt for) for at bakke mig op og tro på mig, så jeg nemmere kan ignorere de latterlige tanker!

Med det sagt vil jeg runde af for kapitel #1 og så ses vi snart igen!

Cams

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.