Kapitel #11 – Skolen for Kunst & Design

Hej med jer derude,

I dag kommer der en lille livsupdate, da jeg endelig er kommet på sporet i forhold til uddannelse og hvad jeg skal med mit liv. Jubiiii!!

Som jeg måske har nævnt, jeg kan inderligt ikke huske det, så vil jeg gerne læse KK (Kreativ Kommunikation) på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Men da optagelsesprøven er rimelig hardcore (der optages 20 om året) så er jeg nødt til at forberede mig lidt først. Totalt tilfældigt efter jeg havde haft en lang dag med jobsøgen i Aarhus med Nicolai, faldt jeg over en skole gennem et sponsoreret opslag på facebook – i Aarhus – der hjælper med at forberede en til de kreative videregående uddannelser. Så selvfølgelig trykkede jeg videre ind på skolens facebookside og dernæst hjemmeside. Skolen hedder Skolen for Kunst og Design og jeg var derover til rundvisning tilbage i starten af september og det var super fedt!

Læs mere om skolen på deres hjemmeside HER

Undervisningen favner bredt om kunst og design og de fags indhold. Undervisningen er skræddersyet, så du kan klare dig godt gennem de kreative uddannelsers optagelsesprøver. Derudover er det også bare fedt, at jeg kan lære noget nyt og forbedre mine kreative evner. Det glæder jeg mig utroligt meget til og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang. Men jeg er desværre nødt til at vente helt til august før jeg skal gå der. Men jeg er spændt og da jeg så skolen og mærkede atmosfæren. Der var jeg solgt. Jeg kom ind og overværede de to forskellige hold. Dem der havde om perspektivtegning og dem der tegnede croquis. Altså hvor man tegner efter modeller. Så jeg vadede lige en i et lokale, hvor der sad en nøgen ung mand 🙂 hahahha…. Det var fandme uventet, men jeg tror jeg taklede det fint. Det var i hvert fald fedt at se, hvordan så mange unge mennesker kan samles om noget kreativt.

Samtidig fik jeg også en chance for at møde lærerne og de er sgu nogle sjove typer. Men de passer bare så perfekt ind på skolen. De var meget passionerede og ambitiøse og god arbejdsmoral skinnede ud af øjnene på dem. Det var skønt at se. Desuden var de meget interesserede i at høre om mig og hvad jeg ville med skoleforløbet osv. De var super søde og jeg følte mig simpelthen så velkommen. Jeg endte med at være på skolen i en hel time.

På skolen lærer en masse forskellige tegnemetoder både indenfor kunst og arkitektur (design) og selvfølgelig en masse andet. Derudover vil man få en masse opgaver, der hjælper en til at træne den kreative tænkning og idéudvikling. Så det kan kun blive godt! Jeg ser i hvert fald frem til et lærerigt skoleår på Skolen for Kunst og Design. Lad det nu bare blive august!

Hvis man ikke er så dedikeret, at man vil gå på skole der. Så tilbyder skolen også en lang række små kurser man kan deltage i, så hold øje med skolen på deres Facebookside.

Det var alt for min opdaterede livsplan. Jeg håber I kan lide denne slags mere personlige indlæg. Kom endelig med feedback!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.