Kapitel #14 – JEG ER FLYTTET TIL AARHUS

Hej med jer derude,

Som nogle af jer måske ved eller har regnet ud via Instagram, så er jeg flyttet til Aarhus. I mit forrige indlæg nævnte jeg, at jeg har været så heldig at have fået job her i Aarhus. Det er deltid, men meget fleksibelt, da jeg har mulighed for at gøre det til mere eller mindre, da man jo hurtigt kan tage nogle vagter for de andre i butikken. Så jeg er mega lykkelig. Jeg havde min første vagt dernede i mandags, og det gik super godt. Vi har fået aftalt mine resterende vagter for juni, der bliver min oplæringsmåned. Her har jeg af naturlige årsager ikke det antal vagter/timer der svarer til deltid. Men det kommer til juli. Det bliver min første sommerferie nogensinde, hvor jeg kommer til at arbejde. Normalt har jeg altid haft fri i sommerferien. Gymnastikken holdte altid mere eller mindre fri, og folkeskolerne holder jo (sjovt nok) lukket i sommerferien, så der var jo ikke behov for vikarer.

Jeg flyttede i søndags, selvfølgelig med lidt hjælp fra mine forældre. Vi pakkede bilen HELT op, og så kørte vi ellers mod Aarhus. Vi kørte fra regnfulde Helsingør til dejlige solrige Aarhus, hvor vi ankom efter 3,5 timers tid. Så det var ikke spor galt. Vi fik slæbt alle flyttekasser, møbler og andet op i lejligheden, hvorefter Nicolai havde dækket op til frokost med the, kaffe og citrontærte. Han er dejlig <3

Se lige den lækre udsigt fra vores værelse :3

Efter vores lille sene frokost gik vi tur rundt på Aarhus Ø (hvor vi jo bor), så gik vi ind til byen, hvor jeg fik vist mine forældre mit nye arbejde, og hvor vi fik en lille bid mad på Aarhus Street Food. Dernæst vendte vi snuden tilbage mod lejligheden, hvor vi gik op i et lille udkigspunkt, der ligger 5 minutter fra hvor vi bor. Mine forældre så også Strandbaren, der er et eftertragtet sted på Aarhus Ø, når vejret er godt. Der bliver drukket øl, slikket sol og spillet beachvolley. Vi så film på DR1, da vi kom hjem. En meget sød film med Hugh Grant, der hedder Rewrite. Og så gik vi ellers i seng. Mine forældre tog hjem mandag formiddag kl 10 efter en rolig fælles morgenmad <3 Trillede en del tårer i armene på Nicolai, da jeg så dem køre væk i deres bil, og så dem køre ombord på færgen… Jeg elsker dem!

Jeg har filmet en vlog om det hele, så den skal nok komme ud. Men jeg har lige to andre jeg skal have redigeret og uploadet inden da.

I høre fra mig igen snart

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.