Kapitel #3 – Min brors bryllup… Hvor blev tiden af?

There are so many beautiful reasons to be happy.

Hej med jer derude,

Hvad synes I om dagens citat? Jeg er vild med det, men må ærligt indrømme, at jeg ikke altid tænker i de baner. Jeg kan også blive opslugt af alle de lortede ting, der opstår til tider. Men hvem bliver ikke det? Men en ting der gjorde mig rigtig glad og satte mine tanker i gang, var da min bror blev gift tilbage i august. Mere præcist lørdag d. 22. august. Det var én af de dage, hvor jeg genopdagede, at jeg har al grund til at være glad, stolt og taknemmelig. Jeg har en fantastisk (og stor) familie, hvor der er plads til os alle. Men vi er også blevet ældre og den følelse skal man i høj grad vænne (især som den ældste søster) Jeg har aldrig boet sammen med mine brødre – de er henholdvis syv og ni og ældre end mig, så det giver mening – men mine søstre har jeg gået op og ned ad hver eneste dag i mange mange år. Derfor lægger jeg aldrig sådan rigtig mærke til at vi alle er blevet ældre. Men når det bl.a. bliver dokumenteret på billeder o.lign. så bliver jeg altid lidt følelsesladet. Og min brors bryllup var ingen undtagelse. MIN bror er blevet gift?! Jeg husker ham bare ligge og slås med min far og min anden bror midt på min farmor og farfars gamle knirkende trægulv 😀 Det er vildt så hurtigt tiden går! Man når slet ikke at opfatte alle de ting der sker med hver og én af os, før der lige pludselig kommer de her store begivenheder. Min ældste lillesøster der lige er startet på HF, jeg selv der blev student i sommers og ikke mindst min anden lillesøster der går i niende klasse nu. Altså…. Hvor blev alle de år af?

Men nok om alle mine forvirrede og sentimentale tanker – her har I lidt billeder fra min brors bryllup lørdag d. 22. august.

IMG_2794 IMG_2791 IMG_2789 IMG_2787 IMG_2786 IMG_2778 IMG_2762 IMG_2733 IMG_2730 IMG_2727 IMG_2718 IMG_2709 IMG_2691 IMG_2689 IMG_2677 IMG_2667 IMG_2657 IMG_2636 IMG_2634 IMG_2632 IMG_2630

De her billeder er altså taget før jeg købte mit mega pro kamera – derfor er kvaliteten som den nu en gang er. Men jeg ville altså have lidt billeder med. Det var jo sådan en fantastisk dag at dokumentere.

Ellers så håber jeg at I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.