Kapitel #4 – Min Bedsteveninde Flytter Hjemmefra

If you don’t do wild things while you’re young, you’ll have nothing to smile about when you’re old.

Hej med jer derude,

Dagens indlæg er et meget særligt indlæg. Det gør mig helt glad i låget at skrive og det gjorde mig også helt glad i låget, da jeg modtog nyheden d. 23. september. Som I måske har regnet ud fra titlen, så er den store nyhed, at min bedste veninde Amalie flytter hjemmefra, men ikke alene. Hun flytter sammen med sin kæreste Lau. Der er SÅ VILDT!!!! Og det bedste er bare, at det ikke er mig der flytter hjemmefra, men jeg er stadig mega spændt 😀 Det må være fordi det er så tæt på. Har aldrig oplevet sådan noget før, så synes det er helt vildt! Kan slet ikke fatte det. Men samtidig glæder jeg mig til, at jeg skal hjælpe med at flytte og at de sammen skal starte et nyt kapitel af deres liv. Regner jo stærkt med, at jeg også bliver en del af det. Jeg er jo trods alt veninden 😉 hahahha…. Ej! Men i hvert fald bliver det mega sjovt og der skal nok komme nogle sjove stunder ud af det og jeg glæder mig til at skabe en masse minder det nye sted! Der skal nok komme nogle gode øjeblikke som vi rigtig kan sidde og snakke om når vi bliver gamle.

Hvad der er endnu bedre med denne begivenhed er, at jeg kommer til at filme det hele. Dvs. der kommer en vloooog og den kan kun blive god. Amalie var i hvert fald mega frisk på, at jeg både kunne dele det på bloggen og lave en video om det. Så det er jo perfekt! Men den video kommer først en gang i efterårsferien eller lidt efter. Derudover kunne det være at jeg skulle filme en video med Amalie? Hvad synes I? Hun er helt fantastisk og jeg tror at en video med hende kun kan være sjov 😀 Her har I et hvert fald et lille billede af hvordan hun er, når vi er sammen.

IMG_0032

Hvis I glæder jer må I meget gerne fortælle mig det i kommentarfeltet nedenunder! Ellers så håber jeg at I har det fantastisk og så ses vi meget snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.