Kapitel #6 – Sabbatåret, hvad sker der? Hvad vil jeg? Thailand? What?

Hej med jer derude,

I dag kommer der lige et kæmpe tankespind ud. Min hjerne kører for fuld drøn for tiden og jeg havde brug for lige at få samlet tankerne.

Som jeg skrev i mit aller første indlæg, vidste jeg, at jeg skulle have et sabbatår i år. Men kort tid efter fandt jeg ud af, at jeg aller mest havde lyst til at tage to. Så det har jeg besluttet mig for. Jeg prøver at minde mig selv om, at der ikke er noget galt i at tage to år og at jeg jo sådan set ikke har travlt. Mange af dem jeg har snakket med, siger også til mig “det er nu du har tiden” eller “du er jo ikke så gammel, så du har jo ikke spor travlt”. Så derfor tager jeg det roligt. Men jeg kan ikke lade vær med at føle mig lidt presset, når mange af mine venner skal læse næste år. Eller når regeringen konstant siger, at man skal i gang. Men jeg kan bare mærke, at jeg ikke er klar til at læse endnu og jeg har stadig ingen idé om, hvad det er jeg vil. Eller jeg ved ikke hvad jeg vil læse. Men jeg prøver på ikke at stresse over det og kom faktisk til at tænke på her i sidste uge, at jeg ikke gider at søge flere timer efter det jeg skal læse og dernæst bliver frustreret. Næ, jeg vil i stedet vente på, at det jeg vil læse kommer til mig. Jeg vil opnå en følelse af “NU VED JEG DET!”. Når jeg så på et tidspunkt sidder med den følelse, så slår jeg til!

Så indtil nu er mine planer egentlig “bare” at arbejde videre som vikar det her skoleår og forhåbentlig også næste år. Derudover har jeg jo også bloggen her og youtube og det nyder jeg virkelig at lave. Jeg synes det er så hyggeligt og jeg kan mærke, at jeg føler mig til rette når jeg gøre det.

12552708_10207975264560374_5568968472635865719_n

Som det sidste i dette indlæg kan jeg afsløre, at jeg d. 22. marts rejser tre uger til Thailand. WUHUUU! Sabbatårets første eventyr 😛 Jeg glæder mig så sindssygt meget, det er helt ubeskriveligt. Vi har købt flybilletter og booket hotel, så nu mangler vi bare at finde ud af, hvad vi vil ud og opleve. Vi vil ud på nogle af de forskellige øer (vi skal bo i Phuket btw) og se dem og så ville vi tage en 1-2 dages tur til Bangkok. Derudover skal vi bare dase, sole, blive brune og så vil vi samtidig gerne se templer, strandene o.lign. Jeg kan slet ikke fatte, at vi skal afsted. Jeg har ikke rejst så meget i mit liv og fløj for første gang, da jeg var 17. Så jeg er lidt sent på den med alt det der. Jeg er endnu ikke så rutineret, men det håber jeg på at blive. Jeg vil så gerne se så meget af verdenen som muligt. Jeg har så mange destinationer jeg drømmer om at komme til. Så mange, at jeg snart bliver nødt til at skrive dem ned.

Hold nu op en ordentlig smøre… Det beklager jeg, men jeg havde bare brug for at dele mine tanker med jer, så hvis I har nogle gode råd eller bare et sødt og jeg skal have med på vejen. Så er I mere end velkommen til at skrive dem nede i kommentaren.

I må have det helt fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.