Kapitel #7 – Hvad Er “Drømmen”, Hvor Vil Jeg Hen?

Hej med jer derude,

I dag kommer der endnu et kapitel, endnu et indlæg spækket med mine tanker og overvejelser. Det er ligesom om, at min hjerne er gået i tænke-mode her den sidste måneds tid. Jeg ved ikke hvorfor… Men det er meget rart, at jeg begynder at gøre mig nogle flere tanker. Jeg tror det kommer af, at jeg næsten hver dag på mit arbejde bliver spurgt om, hvad jeg skal være?, hvad jeg er ved at uddanne mig til?, hvad jeg skal blive til? osv.

Jeg har tænkt og tænkt, ikke i forhold til uddannelser, for det ved jeg stadig intet om. Men mere i forhold til, hvad jeg ellers kan lave her i mine sabbatår udover at arbejde og rejse. Noget, der eventuelt kunne give lidt til cv’et, eller egentlig bare noget personlig erfaring og inspiration. Min tanker har sværmet lidt omkring noget praktik faktisk… På et blad eller noget i den stil. Jeg søgte bare lidt tilfældigt og så, at de førhen har søgt praktikanter på bladet “COVER”. Som jeg kan se det lige nu, er der ingen der søger noget, men jeg ville skrive ud til lidt forskellige alligevel. Jeg er nemlig helt sikker på, at det jeg skal lave resten af mit liv, skal være noget kreativt. Jeg skal ikke være læge, være sælger eller være skolelærer. Jeg kan bare mærke, at jeg ikke er til alt det boglige med metoder, teorier osv. Jeg vil hellere kunne udtrykke mig kreativt eller lave noget mere sådan… fleksibelt og inspirerende, hvis det giver nogen mening overhovedet. Den følelse var jo også den, der kickstartede mine tanker omkring blogging og youtube, da det jo på sin vis også er noget kreativt og fleksibelt, og et medie, der vokser mere og mere her i Danmark.

Jeg har nu (d. 10 marts) gjort mig endnu flere tanker om netop dette emne, så jeg tænker at stoppe indlægget her og lave en del to. Jeg begyndte på dette indlæg for lidt over tre uger siden nu, så jeg har endnu mere at opdatere om. Der er masser af gode nyheder! Nyheder jeg selv går og glæder mig rigtig meget over! Nedenfor har I i hvert fald et lille sneak peek.

Håber I kan følge med! Ha’ en dejlig “lille fredag”.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.