Kapitel #8 – Når To Bliver til Tre

Hej med jer derude,

I dag er da bare en helt fantastisk dag! I’m living on a high at the moment. Alt er bare så fantastisk for tiden. Jeg ved ikke, hvad der sker. Men min motivation er rullende og positiviteten fortsætter. Det er simpelthen så skønt og jeg nyder hvert sekund af det, i tilfælde af, at det skulle forsvinde. Siden sidste torsdag har jeg bare haft den for vildeste optur og det ser ud som om, at den fortsætter. Så det er jo glædeligt nyt. Jeg tror det er pga det gode vejr vi har haft herhjemme de sidste par uger. Det er simpelthen så lækkert. Jeg elsker det! Sidste lørdag (d. 21/5) var jeg til min farmors 81-års fødselsdag. Det var en super dejlig dag i selskab med min fars side af familien og vi hyggede os med god mad, gode snakke og en gåtur. Som jeg har sagt hundrede gange i dette indlæg, så har jeg det simpelthen så godt og derfor troede jeg virkelig ikke, at livet kunne blive bedre. Men det kunne det! Min bror (ja, jeg har to halvbrødre) nåede kun lige ind ad døren og rakte min farmor én af hendes fødselsdagsgaver. Det var en lille hvid rulle og han sagde, at den ligeså meget var en gave til min far. Min farmor rullede det tykke papir af den lækreste kvalitet ud. For det var nemlig billeder. Sagen er den, at min bror er lige flyttet i hus med sin kone Helle. De blev gift tilbage i august –  som jeg har skrevet om lige her. Så på den her billederulle min farmor fik, var der fire små billeder, der tydeligt viste, at to nu var blevet til tre. Så min farmor og far fik lagt to og to sammen og min bror annoncerede til hele forsamlingen, at min farmor nu skal være oldemor. Min far bliver farfar og mine søskende og jeg bliver fastre. Jeg skal være fucking FASTER! Hvor fantastisk er det lige! Jeg som troede, at det ikke kunne blive meget bedre!?!?! Jeg var helt paf og blev rød i hovedet som en tomat fordi jeg simpelthen blev så glad. Så jeg skal være faster til en lille november-bebs og jeg glæder mig simpelthen så meget! Det er en hel ubeskrivelig følelse og jeg håber virkelig, at I får mulighed for at opleve noget der minder derom. Der var egentlig ikke så meget mere til det her indlæg end det. Jeg ønskede bare at dele den glædelige nyhed med jer! Jeg har billeder af scanningsbillederne, men da jeg ikke ønsker at lægge billeder ud, der er af min brors eje, så får I et andet fra Thailand.

IMG_1010

I må have en dejlig dag. Husk at nyde solen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.