Kata Beach – Dino Park

Hej venner,

Her er lige et indlæg fra dengang vi var i Thailand. Det er ved at være et rigtig godt stykke tid siden, at vi var afsted, og jeg havde helt glemt, at jeg stadigvæk havde de her billeder liggende. Af den grund tænkte jeg, at jeg ville poste billeder, så jeg kan få afsluttet det kapitel. Og så kan jeg også lige få bragt lidt sommer-feeling ind på bloggen, nu hvor Danmark skuffer lidt på sommervejrsfronten…. Desværre… Dog skal jeg da lige bemærke at lørdag var rigtig flot 😉 <3

IMG_1805 IMG_1807 IMG_1809IMG_1812

Se lige en lille oase. Det her var rigtig meget et familieferiested, og et sted som Johanna huskede hun havde besøgt med sin familie da hun var i Thailand med dem. Men selvom det var et familiested gjorde det ingenting for kvaliteten af maden eller noget.

IMG_1831IMG_1832IMG_1822

Her fik jeg ENDELIG min kokosnød! JA TAK <3 Den havde jeg glædet mig rigtig meget til. Og så fik jeg da også lige serveret mine fried rice i en Ananas. Så lækkert. Efter vi havde spist, gik vi rundt i Kata Beachs gader. Her vrimler det med små boder o.lign. og dem fik jeg da også taget lidt billeder af.

IMG_1840 IMG_1841 IMG_1844 IMG_1845IMG_1852

Her ser i alt fra pashmina tørklæder og sæber til små fyrfadslys. Der er simpelthen noget helt særligt ved aftenlivet på Phuket. Så derfor ville jeg også lige dele dette sidste indlæg fra Thailand med jer <3

Mine søde dejlige to søstre er på besøg herover hos mig i de tre dage jeg har fri for arbejde, så vi skal rigtig hygge os. Jeg har planlagt lidt forskellige ting vi skal, men det kommer til at afhænge lidt af vejret. Mine umiddelbare planer er gåtur på Aarhus Ø (hvor vi bor), shopping, brætspilscafé, Burger fra The Burger Shack, Milkshakes fra Toast’it, måske noget solhygge og udflugt i Risskov. Det bliver simpelthen så skønt, og jeg har glædet mig til de her tre fridage, nu hvor jeg har været på arbejde hverdag de sidste 10 dage… Det er altså bare så dejligt med afslapning og søskendehygge <3

I må have en dejlig mandag

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.