Khai Island // Øudflugt pt. 6

Hej med jer derude,

Her har I så sidste afsnit af øudflugt indlæggene. Det sidste stop på vores fantastiske tur var Khai (Nai) Island. Eller som Monica (vores tourguide) kaldte den, BBQ Island. Dette var en rigtig fin lille ø, men med masser af andre turister – der også var på udflugt. Det holdte os dog ikke fra at nyde den fuldt ud. Der var absolut intet skygge på den ø, heldigvis havde alle mulighed for at leje to stole + parasol for 150/250 baht. Det var bestemt også nødvendigt, for det var BRÆNDENDE varmt. Altså som i ulideligt!! Der var det altså ikke for sjov, at de havde skrevet, at man skulle huske sunblock. Av av. Vi var på Khai Island i 1,5 time, så her var der mulighed for bare at slappe af, snorkle, bade, whatever you want. Vi nød en lækker (totalt overpriced) frugtdrink, frisk frugt og sodavand. Det friske frugt og sodavanden sørgede firmaet vi sejlede med for. Det var inkluderet i prisen. Mega luksus. Mega eksotisk. Jeg har aldrig følt mig så ferie-agtig 😀 Jeg brugte selvfølgelig også tiden på øen til at tage lidt billeder. Alt andet havde jo været en fejl. Så dem får I at se lige her. Håber I bliver misundelige eller bliver inspirerede til selv at tage afsted. Jeg kan i hvert fald kun anbefale at tage ud til øerne og se dem. Det er et helt utroligt syn. Man tror nærmest ikke på, at der er noget så flot på jorden. Men det er der og jeg er så glad for, at jeg har set det med egne øjne. For hvem ved, om det stadig er der om 10, 15 eller 20 år?

IMG_1140 IMG_1139 IMG_1135

Her ser I de lækre frugtshakes. Dem fik vi godt nok drukket mange af i løbet af de tre uger, vi var på Phuket. De var altså bare så gode!

IMG_1143 IMG_1141IMG_1155 IMG_1156 IMG_1158

Omgivelserne omkring øen var også helt fantastiske. Jeg tog faktisk video af det da vi sad på speedbåden. Det er helt utroligt, så flot naturen var i området. Der var store klipper, små øer og grønt alle vegne.

IMG_1165IMG_1147IMG_1169

Her ser I et lille smugbillede – totalt paparazzi – af vores tourguide Monica. Han var simpelthen den sødeste. På Maya Bay fik han lavet sig selv et rigtig fint pandebånd med en kæmpe blomst på siden. Det er det I kan se på billedet. Og bare rolig, vi fik taget et billede med ham senere, så vi ikke kun har luske billeder. I kan se det lige her

IMG_1175IMG_1176

Det var alt fra øudflugten, men bare rolig! Jeg har stadig masser af spændende ting fra Phuket.

Jeg håber, at I får en super lækker lørdag. Selv skal jeg med min familie til sommergrillhygge med min fars kammerat og hans to døtre og deres to kærester. Den ældste datter har næsten lige fået en lille dreng, så ham skal vi også hilse på. Det bliver super hyggeligt!

Nyd solen

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.