Lækkert Lingerie

Hej med jer derude,

Jeg har de sidste par dage virkelig cravet nyt undertøj…. I know, lidt en mærkelig craving, men den har været dybt seriøs. Derudover hjalp det ikke noget, at Sandra Willer på sin snap har vist billeder af hendes lyserøde blonde bh og flotte kimonoer. Eller at Urban Outfitters og Missguideds nyhedsmails er spækket med de flotteste bh’er og trusser. Pyha! Det gav mig dog idéen til det her post, hvor jeg har samlet alt det gode i ét indlæg. Enjoy!

Lingerie Love
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

 

Mærker der er værd at kigge på når det kommer til lingerie er For Love & Lemons, Free People, Samsoe Samsoe & Calvin Klein. Hvis man derimod ønsker noget, der er ligeså flot, men knap så dyrt, så laver NA-KD, Asos og Missguideds egne brands nogle rigtig flotte sæt også. Bare så I ikke går ned med flaget, når I ser prisen.

Derudover har jeg nogle sæt fra Missguided jeg også er helt vild med, men af en eller anden grund, kunne jeg ikke få love til at kopiere dem til min Polyvore…. Derfor må I nøjedes med links til det her. Ananas bhHvid Lace bh sætEyelash Lace sæt.

Jeg håber I kunne lide indlægget og så beklager jeg manglen på indlæg her hen over weekenden. Vores wifi var nede fra torsdag – lørdag/søndag…. Så jeg beklager meget.

I må have en dejlig mandag!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.