Lækre Festkjoler! Nelly.com

Hej med jer derude,

Jeg ved ikke med jer, men jeg sidder ofte med følelsen af, at der er alt for få events i mit liv i forhold til alle de lækre og flotte kjoler jeg finder på nettet…. Kender I ikke det? Næste måned og i løbet af foråret har jeg dog et par festlige begivenheder, hvorfor jeg så har en undskyldning for at købe et par kjoler hjem 😛 woopsi. Jeg faldt egentlig over alle de her kjoler, fordi jeg sad og kiggede på sommertøj på Nelly.com. Turen går jo snart til Thailand og sommerpåklædning er ikke det, jeg har aller mest af for tiden. Da jeg så havde kigget lidt på det, fik jeg lige klikket ind under festkjoler bagefter. Det skulle jeg aldrig have gjort… Der var så meget lækkert, I fatter det ikke, og det værste er næsten, at de lige nu har 20% på en lang række festkjoler. Men i stedet for at sidde og blive depri over, at jeg ikke kan købe det hele, fandt jeg på at samle dem i, ikke én, men to collager. (JA, så mange kjoler fandt jeg….)

Partydresses pt. 2
Partydresses pt. 1

 

Se nu alle de skønheder altså! De er jo slet ikke til at tage øjnene fra. Hvis jeg havde budget til det lige nu, så havde jeg ikk tøvet og købt hele bundet på én gang. Jeg har delt kjolerne lidt op så vi har navy, navy/grå og sorte kjoler på den første collage. Med de langærmede øverste og de ærmeløse nederst. Kjole nr. 1 er faktisk en super flot v-neck kjole i velour. Den er jeg kæmpe fan af. På collagen kan også findes et par midi-length kjoler, som jeg synes er super stilede. Personligt er jeg rigtig glad for dybe udskæringer, det kan man måske godt se, da størstedelen af kjolerne er v-necks eller viser lidt ekstra barm :3 Men jeg synes der er noget lækkert ved det, uden at lyde som en eller anden vulgær tøs, der bare elsker at flashe sine boobs. Det må I ikke tro! Derudover er jeg også glad for figurnære kjoler, samt to-delte sæt eller cut outs, da jeg igen, synes det klæder mig og jeg synes jeg har kroppen til det. Jeg har også prøvet at finde lidt farver, da jeg tit ender med at klæde mig i sort… Så jeg fandt lidt lækre sager i rødt og i cremefarver. Kjole 7 & 8 er rimelig overbelyste på billeder, de ser mørkere ud på catwalk videoerne. Men alt i alt er alting super lækkert! Seriøst! Men dog vil jeg sige, at jeg har et godt øje til kjole nr. 13. Selvom den kan se lidt sjov ud, når man ser den på collagen, ligner den en million på modellen. Overvejer kraftigt at bestille den hjem! Det blev alligevel en lang smøre.. Håber I kunne følge med.

Ellers så må I bare have det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.