LATE SUMMER OUTFIT

Hej med jer derude,

I torsdags (og stort set hver dag siden) var det jo fantastisk lækket vejr og det skal man (i hvert fald i Danmark) udnytte til fulde. Derfor greb jeg chancen og hoppede i et lækkert, afslappet, men sommerligt outfit med bare ben og det hele. Det er altså lækkert nok, at vi stadig kan det, når vi er i september måned. Jeg fik Cille til at hjælpe mig med at tage nogle billeder af mit outfit og resultatet kan I se nedenfor.

img_2834picmonkey-collageimg_2831

Skjortekjolen her er utroligt lækker og jeg fortryder ikke ét sekund at jeg købte den. En ting jeg dog er sindssygt ærgerlig over det er, at jeg kun et par dage efter jeg købte den, spildte foundation på (og det er endnu ikke kommet af. Har fulgt adskillelige forskellige tips) så det er lidt surt. Men det er en meget lille plet og ikke bemærkelsesværdig, så jeg tager den stadig på i offentligheden 😉

img_2837 img_2849img_2874

Som I sikkert kan se på billederne, så har skjortekjolen en lille slids op i hver side. Derfor er man altså nødt til at have en eller form for shorts på inden under. Ellers så er man altså selv skyld i, at hele byen får set en røv…

img_2854img_2858

Shirtdress: Pieces / Sneaks: Vans / Indershorts: H&M (gamle) / Ur: Skagen Denmark / Armbånd: Lokal Guldsmed / Solbriller: H&M

Jeg håber at I har haft en dejlig weekend. Jeg har siddet dommer til konkurrence i kvindelig idrætsgymnastik. Så intet vildt. Kun én ting! Jeg var til Voice ’16 i Tivoli. Det var fedt. Havde I nogle spændende weekend planer?

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.