Les Mills Release Weekend i Fitnessdk

Hej venner,

Her kommer blot et lille fint indlæg, der kommer til at handle om min træning, og sund livsstil. For en god måneds tid siden var jeg til Release på den nye Body Attack koreografi. Fitnessdk (hvor jeg træner) havde lavet et event til alle deres Les Mills hold den weekend, der var Release. Det var super fedt, der var god stemning, høje råb, fælles gruppebillede i ægte body attack stil og sidst men ikke mindst discolys! HELT FANTASTISK 😛 Derudover havde de også været så søde at lave goodiebags til alle deltagere på holdene. Indholdet af denne kan I se lige her.

IMG_5028

Der var lækre paprika chips og en nøddebar fra Easis, en portion proteinpulver fra Nutramino (min med smagen Strawberry Dream) og til sidst var der Rugbrødsstykker fra Pågen.

Grunden til at jeg skriver det her indlæg er egentlig ikke for at vise min goodiebag frem. Men dels for at takke Fitnessdk Friskohuset for et super godt event, men også for at snakke om de positive ved at få en “belønning” for, at man er aktiv og får motioneret. Jeg har altid levet en aktiv livsstil, jeg har altid dyrket en sport, helt fra jeg var fem år gammel. Og da jeg stoppede med at dyrke en sport (ca. 16/17 år gammel) holdte jeg mig stadigvæk i gang bare med andre træningsformer. Jeg har altid nydt at “motionere”, jeg hader at være inaktiv, og træning giver mig så meget energi, overskud og glæde, at jeg aldrig vil kunne undvære det. Det betyder ikke, at jeg ikke har haft pauser. For nyligt har jeg fx. haft en to ugers “pause” fra fitten. Ikke fordi jeg ikke kunne lide det, men fordi min krop og hjerne bare ikke havde lyst. Og det accepterer jeg. Jeg hader at presse mig selv op i fitness, når jeg egentlig ikke gider. Gør man det, bliver forholdt til ens træning negativ, og det vil jeg aller helst undgå. Så jeg træner når jeg har lyst, træner kun de ting og på de måder, der motiverer mig til at fortsætte. Det har taget mig lang tid, men jeg tror endelig jeg har fundet vejen, og det glæder jeg mig over <3 Jeg har de sidste 3/4 måneder trænet bodyattack, og jeg har været vild med det lige siden, jeg elsker Signe, som er instruktør i Helsingør. Hun gør det virkelig godt. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke har dyrket bodyattack ligeså meget her i Aarhus. Men det er bare ikke det samme uden Signe…

Wow en rant! Tilbage til pointen. Hvad jeg prøvede at sige var, at jeg synes det er super god stil af Fitnessdk at give folk en “belønning” for at have en aktiv hverdag og dyrke deres helbred og en sund livsstil. Jeg synes det er mega cool, og det faldt lige i min smag. Det er vigtig at give folk credit for at gøre en indsats. Der er folk der kæmper, og jeg synes kun det er fair, at der ind i mellem er en gulerod ved at tage et aktivt og sundt valg. Så tak!

Det her indlæg blev meget længere end jeg havde regnet med, men jeg håber, at I synes om det alligevel <3

Jeg har vlogget mens mine søstre har været her (de er her stadig), så I kan glæde jer til vlogs herfra!

Mange kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.