Lingerie that Makes You Feel Good on The Outside & On The Inside

Hej med jer derude,

Noget der har optaget min hjerne og opmærksomhed meget de sidste to måneders tid er miljøet, bæredygtighed, og hvordan man selv kan være med til at skåne miljøet. ALTSÅ som i VIRKELIG meget! Jeg undersøger virkelig mange ting hele tiden, og det er simpelthen så spændende og inspirerende. I den sammenhæng læste jeg på ELLEs hjemmeside om bæredygtige modebrands. Hvem der er gået i front, har opstartet u-lands projekter eller har lavet forskellige genbrugskampagner. Det var mega interessant, og jeg har tjekket mange af dem ud, samt gjort min egen research. Jeg kunne fortsætte i evigheder om det her emne, men jeg stopper her.

Et af de brands, der VIRKELIG talte til mig, det var Underprotection. Det er et lingerie, loungewear & swimwear brand, der producerer deres produkter i bæredygtige og miljøvenlige materialer. Det er utroligt spændende at læse om – eller det synes jeg i hvert fald, og I kan læse mere om det på deres hjemmeside lige HER. Det eneste man selvfølgelig skal tage højde for er, at deres fragt af produkterne nok udlader en del CO2… Desværre.. Med mindre de ikke bruger fly til at fragte det med. Men nok om det. Udover alle de gode ting de gør for miljøet, så designer de samtidig nogle virkelig flotte items. Det er virkelig flot! Derfor har jeg samlet mine favoritter på hele TO collager. Jeg fandt virkelig mange søde ting derinde, og til gode og fornuftige priser. Det synes jeg klart er et plus!

Skærmbillede 2017-06-02 kl. 20.42.21

Skærmbillede 2017-06-02 kl. 20.47.22

Er de ikke fine?! Der er masser af forskellige styles, og det her er kun deres lingerie… Men i hvert fald så kan man virkelig klæde sig lækkert og så med virkelig god samvittighed. DET er jeg vild med! Det er lige min smag, jeg kan slet ikke beskrive det. Det går lige i hjertet på mig, og jeg håber det gør det samme på jer <3 Giv i hvert fald deres website et kig lige HER.

Det var alt i denne omgang. I kan forvente flere indlæg af denne slags i fremtiden guys. Så jeg håber, at I kan lide dem.

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.