Lørdagens Øudflugt

Hej med jer derude,

Allerede i lørdags, d. 26. marts, tog vi på vores første store udflugt og det blev selvfølgelig en øudflugt. Selve udflugten bestilte vi i en af de mange tour-boder, de har overalt på Phuket. Vi bestilte fra en ved Patong Beach. Der fandt vi et lækkert tilbud, snakkede med sælgeren og fik hele baduljen til 2400 baht pr. person. Det vil sige ca. 480 DKK. Det kan virkelig kun anbefales at gå hen til de boder, for man kan næsten alle gange, få en meget bedre og nøje planlagt tur ud af det. Og så til fantastiske priser med næsten alt inkluderet. Vi har også brugt det til en Phuket City Tour og har planer om også at bruge det til, når vi skal i Fantasea og til Jungle Cable Adventure.

Ø-touren inkluderede:

  • Guidet rundtur på de forskellige øer og til de forskellige “seværdigheder”
  • Hotel Transfer (frem og tilbage)
  • Snorkle udstyr
  • Frokost
  • Gratis frugt og sodavand/vand på Khai Island

Det eneste vi selv skulle medbringe var: Lidt lommepenge til småteri, badetøj, alm. tøj til udover, håndklæde og kamera.

På selve øtouren kom vi til Phi Phi Islands (Koh Phi Phi Don og Koh Phi Phi Leh), Monkey Beach, Viking Cave, Blue Lagoon, Maya Beach, snorkleområde og Khai Island. Så der var masser på programmet og det blev derfor også en heldagstur fra 8-17. Men det var det hele værd. Jeg har tænkt mig at dele udflugten op i bidder, så der kommer færre billeder og informationer ad gangen. Men jeg ville bare lige starte med at introducere jer for hele turen, dens indhold og hvordan vi fik den arrangeret.

I dette indlæg får I lige lidt lækre smugkig, samt et skønt billede af os og vores helt igennem fabulous tourguide Monica.

IMG_0931 IMG_1050 IMG_1136IMG_1080IMG_6080

Glæd jer til indlæggene, det bliver hammer godt!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.