MÅNEDENS PLANER, DRØMME OG MÅL // FEBRUAR 2020

Så gik årets første måned og jeg synes den er gået lige tilpas. Ikke for hurtigt, ikke for langsomt. Den er ikke gået mega dårligt og heller ikke fuldstændig formidabelt. Men ikke mindst, har den været lige som jeg gerne vil have den. Jeg har nået de mål jeg har sat mig, nået de deadlines jeg har haft og samtidig haft plads til at lave ting ved siden af, som ikke har været noget, jeg skulle. Januar har virkelig føltes som en måned med godt fokus og godt overskud! Flere af den slags, tak 😉

Jeg havde årsdag med Nicolai (4 år i år). Jeg afsluttede mit praktikforløb hos laøhlé. Jeg afleverede eksamen og kunne med ro i sindet afslutte 3. semester. Jeg har fået set The Office (US) med Nicolai. Jeg har fået lavet indhold til bloggen og instagram jævnligt – JA TAK! Jeg har trænet 1-2 gange om ugen de sidste tre uger, det gik ikke helt fantastisk i starten af måneden. Men jeg er kommet efter det! Jeg har gennemført Influencer Akademiet (v. Camilla Stemann) Jeg flyttede hjem til Helsingør igen. Meget blandede følelser omkring dette. Og sidst, men ikke mindst, var jeg til modeuge, selvom jeg i mit januar indlæg ellers havde givet udtryk for, at jeg ikke skulle/ville afsted. Dog har jeg en meget supportende kæreste, der opfordrede mig til at tage af sted og jeg fortryder intet! Modeugen kommer der et opsamlende blogindlæg på i løbet af de næste dage. Jeg skal bare lige have læst nogle af de der 300 siders pensum, jeg har for til mandag…

Men nok om måneden der gik. Vi skal nemlig tale lidt om, hvad februar har at byde på. Og i år er der jo en hel dag mere at tage af denne måned pga skudår. Det havde jeg glemt alt om, indtil jeg kiggede i min kalender. Så hey for det! Selvom det betyder at vinteren (hvis man kan kalde det det med det vejr vi har) bliver en dag længere i år…

Februar bliver for mit vedkommende MEGA optur! Og nu skal I høre hvorfor..

… Jeg starter studie mandag d. 3. og det glæder jeg mig virkelig til. Jeg troede ikke jeg ville savne skolebænken. Men det har jeg altså gjort.

… Vi skal have valgfag det her semester og jeg fik begge mine første prioriteter, så jeg starter ud med STRIK på valgfag, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.

… Jeg skal til endnu et skønt arrangement med Proem Parades d. 3/2, hvor de præsenterer kollektion nr. 4. Denne gang har jeg taget min mor og alle mine søskende under armen!

… Vi skal på studietur til Amsterdam i februar og vi har en hel uge i byen. Men to af mine veninder fra studiet og jeg tager derned to dage før, så vi lige får en weekend med i Amsterdam. Jeg glæder mig sindssygt meget. Amsterdam har været en drømmedestination for mig de sidste 4/5 år, så jeg glæder mig vildt meget! Byd endelig ind, hvis I har tips til byen. Gerne med en grøn vinkel 😉

… Jeg skal rejse med Flixbus til udlandet for første gang. 2x natbusture til Amsterdam er på programmet. Det er jeg ret spændt på!

… Februar er også måneden, hvor min brors søde kæreste har termin. Så det er højst sandsynligt også måneden, hvor jeg bliver faster igen. Denne gang til en lille dreng. Det glæder jeg mig helt vildt meget til!!!

… Jeg skal forhåbentligt (ligesom resten af instagram) spise en god portion fastelavnsboller! Jeg har allerede fået spist et par stykker her i januar. Men kan man i virkeligheden få for mange?

… Jeg skal mødes med Kristine fra det danske sportswear-brand Planet Nusa, der laver træningstøj i recycled nylon. Vi skal snakke lidt om social bæredygtighed, og hvad de gør aktivt på den front.

.. Jeg skal desværre ikke se Nicolai så meget… 🙁 Men sådan er det, når to weekender lige bliver inddraget til studietur.

Og det er det jeg ved indtil videre. Det er jo også en del, men man ved aldrig, hvad der sker i løbet af en måned. Der kan jeg jo bare se på januar som eksempel. Men jeg tror virkelig bare, at jeg vil prøve at udnytte det gode momentum fra januar og fortsætte med det i februar, jeg vil forsøge at holde glæden omkring studiet oppe, suge til mig af indtryk i Amsterdam og bare huske at nyde livet.

Byder jeres februar på spændende planer? Eller skal I bruge måneden på at trække vejret ekstra dybt? Del endelig i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.