MÅNEDENS PLANER, DRØMME OG MÅL // JANUAR 2020

Så er jeg tilbage med endnu et indlæg, se hvor jeg kan. Indtil videre 😅 Men altså bloggen er en fantastisk overspringshandling, når jeg ikke liiiige gider arbejde med studiet og eksamen… Det er jo altid glædeligt. Så nu hører I fra mig igen. Det her indlæg bliver muligvis en lille forlængelse af 2020 indlæg. Men sådan er det altså, når januar er årets første måned og derfor bliver så naturlig en del af nytåret. Jeg skal prøve at skille de to indlæg ad, og tænker heller ikke lige umiddelbart, at det skulle blive et problem. Mine måneds indlæg er altid meget konkrete og specifikke for måneden, og januar i år er ingen undtagelse. Måske det faktisk er en god måde at holde mig oppe på mine 2020 intentioner? At tjekke ind hver måned og lige se, hvordan det hele går? Uanset hvad, så får I her mine planer, drømme og mål for januar.

 

I kalenderen står der… 

… årsdag med Nicolai d. 3. januar. Det er faktisk dagen, hvor jeg sidder og skriver det her indlæg. Dagen er nok passeret, når I læser det her. Men fire år sammen er gået og vi glæder os kun til flere 😍

… et samarbejde med Kongstad Studio, der laver de skønneste print/tryk på FSC-certificeret papir og under ansvarlige vilkår. Det kan I godt glæde jer til!

… et møde med Planet Nusa, et dansk brand, der laver bæredygtigt træningstøj. Det kommer der nemlig lidt mere om her på bloggen. Så jeg kan få opdateret den gamle version, der ligger herinde lige nu. Det er nemlig stadigvæk et meget populært indlæg.

… sidste dag i praktikken mandag d. 20. januar.

… afleveringsfrist for eksamen d. 23. januar kl. 11.

… ferie fra d. 23. januar til d. 2. februar.

… modeuge, men jeg tror ikke, at jeg deltager i år. Har brug for et pusterum mellem afsluttet praktik, eksamen og opstart på fjerde semester.

 

Denne måned drømmer jeg om…

… at nå med til Tanja og Johannes foredrag om modemyter 😍 Gotta support my girls!

… at få ryddet op og ryddet ud i mine egendele. Måske jeg skal sætte noget af det til salg på instagram? Kunne I være interesseret i det?

… at få sat billeder/tryk op i vores lejlighed! Så vi kan få endnu mere liv og personlighed ind.

… at tage det roligt og nyde min sidste måned i Aarhus sammen med Nicolai 💕 Før jeg ved af det, er jeg tilbage i kbh/helsingør livet, og er i gang med fjerde og sidste semester på KEA.

 

Målene for januar er…

… at få eksamen i hus i ordentlig tid, så den kan afleveres med ro i sindet.

… at få planlagt transport og ophold til vores studietur til Amsterdam i februar (den her kan jeg allerede tjekke af)

… ikke at købe noget nyt tøj. Kun bytte. Og sælge ud af det jeg har hængende.

… at få læst én bog færdig ud af de fire jeg er i gang med.

… at komme op I fitness min. 1 gang om ugen. Det VIL jeg nå!

 

Så det var alt for januar. Meget stille og rolig egentlig, og med en fin balance mellem privatliv, studie og SFF. Så jeg tænker, at det nok skal kunne lade sig gøre! Jeg ser i hvert fald frem til januar måned og ser frem til, hvad 2020 har i kortene for mig.

Har I vilde januar planer? Eller går I måske en anden retning og tager en rolig opstart?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.