MÅNEDENS TILBAGEBLIK // AUGUST + SEPTEMBER 2019

Da I blev snydt for august måneds tilbageblik, tænkte jeg at slå august og september sammen til ét. Der er siden sidst vi snakkede sammen sket en hel del. Så lad mig tage jer med tilbage til nogle af de mest spændende måneder af mit liv.

Først og fremmest var august og september nogle vanvittige måneder, fordi der lande SÅ mange fede beskeder i min indbakke. Beskeder fra personer jeg ikke en gang ANEDE havde et øje på mig og det jeg laver.

August bød bl.a. på en ny jobmulighed for mig hos ingen andre en Miild. Kunne man få et bedre værdimæssigt match? Det tror jeg ikke… Så det skete med en personlig henvendelse fra den skønne Content & Relationship Manager, Camilla. Det var FOR vildt.

En super sej organisation skrev bl.a. til mig og hørte om ikke jeg ville lave lidt sjov sammen med dem, her er der tale om den frivillige af slagsen. Måske I kan gætte, hvem det er?

Jeg har været til åbning af en ny og fantastisk secondhand i Helsingør, RETOLD.

August og september har også givet mig spændende muligheder i forhold til Sustainable Fashion Freak, jeg har både været til det skønneste åbningsevent hos Laøhlé, været til Conscious Fashion Week i Aarhus og til Sustainability Talk hos H&M.

Jeg har fuldstændig bombarderet skomærket WOMSH med spørgsmål i forhold til, hvordan de er bæredygtige og hvordan deres sko er eco-friendly, da jeg havde meget svært ved at finde oplysninger på det inde på deres hjemmeside. Men de var heldigvis MEGA seje og svarede på ALLE mine spørgsmål (tror måske jeg sendte dem 5/10 stykker) og ned til mindste detalje. Dét synes jeg fandme er cool og det tager jeg hatten af for. SÅ kan det godt være alting ikke er perfekt (det bliver det næppe) men de er heldigvis ærlige og åbne omkring deres proces og det sætter jeg ofte mere pris på. Jeg kan fortælle at jeg fik medarbejdernes månedsløn oplyst. Det siger alligevel en del synes jeg. Så tjek lige dem ud! De er værd at holde øje med. Kæmpe respekt herfra.

I den dur vil jeg også lige tippe til en god artikel/klumme jeg har læst her i september, som jeg faldt over på LinkedIn (som jeg er begyndt at bruge meget på det sidste) Den var virkelig interessant og jeg kunne virkelig relatere til den ovenpå min oplevelse/episode med netop WOMSH. I kan læse artiklen her og finde forfatteren, Karolines, profil lige her. Hun bringer et nyt ord på banen (i hvert fald for mig) kaldet “greenhushing”, et ord jeg synes der er værd at bide mærke i.

August og september har også været måneder med enorm meget aktivitet og vækst på min instagram. Det er gået så sindssygt stærkt og lige pludseligt er vi blevet 1500. Det er for sindssygt og jeg er så taknemmelig for, at I vil følge med og nyder det indhold jeg laver. Jeg har tydeligt kunnet se, hvordan min genbrugstur i Aarhus og min opsamling på h&m’s sustainability talk virkelig fik jer til tasterne. Det er SÅ fedt! Det håber jeg I forstår. Alle jeres beskeder og kommentarer de betyder så ufatteligt meget for mig. Det er takket være jer, jeg får mulighed for, at tage afsted til spændende arrangementer og dele ny viden med jer. Det er takket være jer, der lander spændende beskeder og projekter i min indbakke. Det er jeg jer evigt taknemmelige for 💕

August og september var også månederne, hvor jeg kom tilbage til studiet og sikke en eksplosion af arbejde… Jesus.. Det er helt vildt, så mange dealines, opgaver, indhold, osv vi har. Det er helt vildt og det er, desværre, også det der har været skyld i, at jeg ikke har været så meget til stede online.

Udover at de to måneder har været studie måneder, så har det også været måneder, hvor mig og Nicolai har fået lejlighed sammen. Så nu har jeg mit navn på en postkasse i Aarhus og en nøgle til vores lejlighed på anden sal i mit nøglebundt. Det er så vildt og så fantastisk på samme tid, og vi glæder os så meget til at starte det her kapitel sammen. Det bliver SÅ godt.

Det har været mine forældres 10 års bryllupsdag. Så har jeg holdt fødselsdag for mine dejlige venner. Vi har fejret min brors 30-års fødselsdag. Vi har været til barnedåb i Nicolais familie og så fik jeg da også lige at vide, at jeg skal være faster i det nye år. Til en lille dreng. Så i 2020 har jeg både en nevø og en niece. How cute!

Jeg har også været super distræt og misset en tandlægetid. Så fik jeg en ny dagen efter, glemte den, spurtede ned på klinikken, syv minutter forsinket, men fik heldigvis lov til at komme ind. Nu kan jeg vente et helt år igen med at glemme den 😅

Jeg har haft hovedpine næsten tre dage i streg lige præcis de dage, hvor jeg var kommet på forkant med mine ting på studiet og endelig følte overskud og glæde omkring hverdagen og de opgaver den bød på. Så det var jo bare super demotiverende. Det stoppede heldigvis og motivationen var fortsat!

Og sidst, men bestemt ikke mindst, så har fået gået en masse morgenture rundt om Kronborg med min mor. Det elsker jeg altså 💕

View this post on Instagram

R E P A I R ❤️ Det er længe siden jeg har haft denne skønne, prikkede sag af en bluse på. Jeg købte den tilbage i marts til @rita_blaas_lopper for intet mindre end 25 kr ♻️ . . Men årsagen til, at den ikke har været på længe skyldes et hul i armhulen. Det fik jeg syet sammen for et par uger siden og det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde. Det kræver ikke de største sy-skills eller det vildeste grej, når man skal lappe et hul. Man kan komme langt blot med nål og tråd. Hjemme hos os er det dog alligevel mig, der er endt med lappe- og reparationstjansen 🛠 Heldigvis generer det mig ikke, for så ved jeg at tøjet ikke bare bliver smidt ud og erstattet med noget nyt. Og det viser også min familie har investeret i noget tøj, de mener er værd at reparere på, noget de insisterer på at kunne have på igen ♻️ . . Reparerer/lapper/fikser du dit tøj, hvis det kommer til skade? Eller får du hjælp af en veninde, tante, farmor eller smider du det måske bare ud? Der er ingen skam i ikke at gøre nogle af delene, så del endelig jeres tanker 💕 . . 📸: @tanjagotthardsen . . #aarhus #mendyourclothes #reducereuserepairrecycle #sustainablefashionfreak #fashionrevolution #fashrevdenmark

A post shared by Camilla Egeberg Rasmussen (@sustainablefashionfreak) on

View this post on Instagram

F R A V Æ R 👋🏼 I har måske bemærket det? Hvis ikke, er det heldigvis helt i orden, men jeg har været væk fra Insta den sidste uges tid (plus lidt ekstra) og det skyldes at der har været ekstra meget run på på studiet. Vi har nemlig et helt semester på den halve tid, så der er nok at se til 😅 . . Udover det har Nicolai og jeg også en masse ting med lejligheden vi har skullet have styr på, så mit liv er blevet overtaget af alt muligt andet.. 😓 . . Men heldigvis, så har jeg haft helt fri denne weekend. Jeg har haft tid til at komme lidt på forkant med studiet, jeg har været bagud de sidste to uger uden en fridag til at fikse det…. Men det har jeg fået nu og det føles så rart at være med igen. Mit værelse er rent, mails er blevet besvaret, der har været tid til kaffe med en veninde og der er kommet luft i kalenderen 💪🏼 Det er SÅ skønt for det betyder også, at jeg får tid til insta og bloggen igen! YES! Jeg skylder jer stadigvæk mine tanker omkring eventet hos h&m ♻️ . . Jeg håber I har haft en dejlig weekend med plads til genopladning og væredygtighed 💕 . . #weekend #væredygtighed #bornholm #hverdagsliv

A post shared by Camilla Egeberg Rasmussen (@sustainablefashionfreak) on

View this post on Instagram

W E E K E N D 🧡 . . Weekenden er sat i gang og jeg nyder den her særligt meget, da mine næste tre weekender er FULDT booket! Der sker så meget med Sustainable Fashion Freak for tiden og det kan jeg takke jer søde følgere for! Uden jer, jeres kommentarer, likes og jeres follow, så havde jeg ikke fået de muligheder, jeg står med i dag. TUSIND TAK! Og velkommen til alle jer nye forresten, I er kommet en del hertil de sidste par uger 👋🏼 . Jeg mangler stadigvæk at vise jer mine fund fra Aarhus. Det skulle have været oppe i dag, men da jeg så skulle tage billede af det i går, så blev blusen jeg købte derovre beskidt.. JUBI! Så ingen billeder af den til mig… 😓 Men de skal nok komme, det lover jeg! Det er blevet efterspurgt en del. Overvejer om jeg måske skal lave en IGTV, hvor jeg viser jer mine seneste køb/fund. Ville det være noget I gad se? . Ha’ en formidabel weekend! . #sustainablefashionfreak #ootd #weekend

A post shared by Camilla Egeberg Rasmussen (@sustainablefashionfreak) on

Så ja, virkelig nogle skønne måneder, med en tand for meget run på, men det bliver altså opvejet med alt det fede der er sket, de ting jeg er blevet klogere på både rent fagligt, men også om mig selv. Det er altså tider man husker.

Nu er jeg bare spændt på hvad oktober bringer. Men det kan I læse mere om i mit næste indlæg omkring oktober planer, det skulle gerne komme ud snarest.

Ha’ en dejlig dag!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.