MÅNEDENS TILBAGEBLIK // AUGUST + SEPTEMBER 2019

Da I blev snydt for august måneds tilbageblik, tænkte jeg at slå august og september sammen til ét. Der er siden sidst vi snakkede sammen sket en hel del. Så lad mig tage jer med tilbage til nogle af de mest spændende måneder af mit liv.

Først og fremmest var august og september nogle vanvittige måneder, fordi der lande SÅ mange fede beskeder i min indbakke. Beskeder fra personer jeg ikke en gang ANEDE havde et øje på mig og det jeg laver.

August bød bl.a. på en ny jobmulighed for mig hos ingen andre en Miild. Kunne man få et bedre værdimæssigt match? Det tror jeg ikke… Så det skete med en personlig henvendelse fra den skønne Content & Relationship Manager, Camilla. Det var FOR vildt.

En super sej organisation skrev bl.a. til mig og hørte om ikke jeg ville lave lidt sjov sammen med dem, her er der tale om den frivillige af slagsen. Måske I kan gætte, hvem det er?

Jeg har været til åbning af en ny og fantastisk secondhand i Helsingør, RETOLD.

August og september har også givet mig spændende muligheder i forhold til Sustainable Fashion Freak, jeg har både været til det skønneste åbningsevent hos Laøhlé, været til Conscious Fashion Week i Aarhus og til Sustainability Talk hos H&M.

Jeg har fuldstændig bombarderet skomærket WOMSH med spørgsmål i forhold til, hvordan de er bæredygtige og hvordan deres sko er eco-friendly, da jeg havde meget svært ved at finde oplysninger på det inde på deres hjemmeside. Men de var heldigvis MEGA seje og svarede på ALLE mine spørgsmål (tror måske jeg sendte dem 5/10 stykker) og ned til mindste detalje. Dét synes jeg fandme er cool og det tager jeg hatten af for. SÅ kan det godt være alting ikke er perfekt (det bliver det næppe) men de er heldigvis ærlige og åbne omkring deres proces og det sætter jeg ofte mere pris på. Jeg kan fortælle at jeg fik medarbejdernes månedsløn oplyst. Det siger alligevel en del synes jeg. Så tjek lige dem ud! De er værd at holde øje med. Kæmpe respekt herfra.

I den dur vil jeg også lige tippe til en god artikel/klumme jeg har læst her i september, som jeg faldt over på LinkedIn (som jeg er begyndt at bruge meget på det sidste) Den var virkelig interessant og jeg kunne virkelig relatere til den ovenpå min oplevelse/episode med netop WOMSH. I kan læse artiklen her og finde forfatteren, Karolines, profil lige her. Hun bringer et nyt ord på banen (i hvert fald for mig) kaldet “greenhushing”, et ord jeg synes der er værd at bide mærke i.

August og september har også været måneder med enorm meget aktivitet og vækst på min instagram. Det er gået så sindssygt stærkt og lige pludseligt er vi blevet 1500. Det er for sindssygt og jeg er så taknemmelig for, at I vil følge med og nyder det indhold jeg laver. Jeg har tydeligt kunnet se, hvordan min genbrugstur i Aarhus og min opsamling på h&m’s sustainability talk virkelig fik jer til tasterne. Det er SÅ fedt! Det håber jeg I forstår. Alle jeres beskeder og kommentarer de betyder så ufatteligt meget for mig. Det er takket være jer, jeg får mulighed for, at tage afsted til spændende arrangementer og dele ny viden med jer. Det er takket være jer, der lander spændende beskeder og projekter i min indbakke. Det er jeg jer evigt taknemmelige for 💕

August og september var også månederne, hvor jeg kom tilbage til studiet og sikke en eksplosion af arbejde… Jesus.. Det er helt vildt, så mange dealines, opgaver, indhold, osv vi har. Det er helt vildt og det er, desværre, også det der har været skyld i, at jeg ikke har været så meget til stede online.

Udover at de to måneder har været studie måneder, så har det også været måneder, hvor mig og Nicolai har fået lejlighed sammen. Så nu har jeg mit navn på en postkasse i Aarhus og en nøgle til vores lejlighed på anden sal i mit nøglebundt. Det er så vildt og så fantastisk på samme tid, og vi glæder os så meget til at starte det her kapitel sammen. Det bliver SÅ godt.

Det har været mine forældres 10 års bryllupsdag. Så har jeg holdt fødselsdag for mine dejlige venner. Vi har fejret min brors 30-års fødselsdag. Vi har været til barnedåb i Nicolais familie og så fik jeg da også lige at vide, at jeg skal være faster i det nye år. Til en lille dreng. Så i 2020 har jeg både en nevø og en niece. How cute!

Jeg har også været super distræt og misset en tandlægetid. Så fik jeg en ny dagen efter, glemte den, spurtede ned på klinikken, syv minutter forsinket, men fik heldigvis lov til at komme ind. Nu kan jeg vente et helt år igen med at glemme den 😅

Jeg har haft hovedpine næsten tre dage i streg lige præcis de dage, hvor jeg var kommet på forkant med mine ting på studiet og endelig følte overskud og glæde omkring hverdagen og de opgaver den bød på. Så det var jo bare super demotiverende. Det stoppede heldigvis og motivationen var fortsat!

Og sidst, men bestemt ikke mindst, så har fået gået en masse morgenture rundt om Kronborg med min mor. Det elsker jeg altså 💕

Så ja, virkelig nogle skønne måneder, med en tand for meget run på, men det bliver altså opvejet med alt det fede der er sket, de ting jeg er blevet klogere på både rent fagligt, men også om mig selv. Det er altså tider man husker.

Nu er jeg bare spændt på hvad oktober bringer. Men det kan I læse mere om i mit næste indlæg omkring oktober planer, det skulle gerne komme ud snarest.

Ha’ en dejlig dag!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.