MÅNEDENS TILBAGEBLIK // OKTOBER 2019

Som jeg skrev så fint i mit indlæg i mandags, så lovede jeg at komme med en lille opdatering på, hvad der skete i oktober. For selvom oktober egentligt ikke var booket op med særligt mange planer (læs mere om det HER) så synes jeg alligevel at måneden fløj afsted og kalenderen lige pludselig viste 1. november…

Oktober måned var for mig mest af alt praktisk. Vi overtog jo lejligheden i midten af september og jeg vidste, at jeg skulle flytte ind 1. november uden nogen mulighed for at kunne flytte mine ting. Derfor måtte jeg flytte mine ting af to omgange i løbet af oktober for at være sikker på, at jeg kunne få det hele med.. 😅 Så altså oktober stod på to skønne (og praktiske) weekender i Aarhus, men det var simpelthen så hyggeligt! Første weekend var det med mine forældre, hvor vi fik bestilt lidt møbler, pakket ting ud, ryddet op og bare maxhygget med take-away fra Burger Shack og spisning på gulvet. Så primitivt, men så hyggeligt. Derudover var der også åbningsfest i Det Kollektive Klædesskab Aarhus. De piger har virkelig fået stablet en god “butik” på benene og jeg glæder mig bare til at bruge det endnu mere. Jeg har allerede fundet en del ting dernede. Og jeg tænker, jeg gerne vil lave et helt indlæg dedikeret til det kollektive klædeskab uafhængigt af beliggenhed/butik. Ville I have lyst til at læse lidt om det og blive klogere på konceptet??

Det kollektive klædeskab Aarhus

Anden weekend var med Nicolais familie. Hvor vi blandt andet hentede vores spisebord og var ude at spise hele TO gange. Først på vores yndlings Pho C&P og dernæst i en lidt anden liga (men ligeså godt) Hærværk. To vidt forskellige oplevelser, men begge meget lækre.

Selv samme weekend var jeg til et spændende og mega hyggeligt møde med Anne fra RAA AARHUS hvor vi talte lidt om, hvordan tingene står til hos mig, hvordan det står til hos dem og hvordan vores kommende samarbejde skal se ud. Så det glæder jeg mig til at skrive mere om og dele med jer både her og på insta.

Første oktober havde jeg faktisk også et andet spændende møde med Christina, der er praktikant hos Røde Kors. Hun havde nemlig rakt ud til mig i forbindelse med et nyt initiativ de ville sætte i gang på deres instagram. Det de kalder Røde Kors Gæstescout, som går ud på, at Røde Kors udvælger nogle personer de synes er fede og går op i genbrug, som de tænker er et godt match med deres profil. De får så lov til at vælge noget tøj fra en ønsket butik og låner det med hjem, så man kan skyde billeder af det. Altsammen med det formål, at vise den udvalgte persons personlige stil frem, samtidig med at man viser, hvad for noget guld man rent faktisk kan finde ude i deres butikker. Blev det en kringlet forklaring? I’m not sure… Men i hvert fald, så synes jeg idéen var fed, vi mødtes den første og snakkede alle detaljerne i gennem. Intet mindre end to uger senere var alt indhold udarbejdet og klar til at komme på insta, og jeg må sige, at I tog VILDT godt imod det. Det gik over alt forventning, næsten 200 nye følgere kom til og jeg har aldrig haft det SÅ sjovt med en opgave før. Jeg havde det simpelthen så fedt med at få lov til at låne tøjet og style det. Lige dér følte jeg mig ret meget i mit rette element. wow! 🤩 Det må og skal jeg på en eller måde kunne lave mere af fremadrettet.

 

de outfits jeg lavede til Røde Kors

 

Udover de sådan blog-relaterede ting, så har jeg haft rigeligt at se til på studie.. Oktober var max-presset med eksamen, undervisning, valg af valgfag, osv. Så tiden på skolen fløj afsted og jeg var aldrig i tvivl om, hvad jeg skulle bruge min tid på, for der var masser at gå i gang med. Heldigvis gik det hele godt trods det høje tempo. Mit tredje semester har virkelig været et af mine bedste og eksamen endte også med stor ros og et 10-tal. VILDT fedt! Og oveni hatten (glædeshatten vel at mærke) så fik jeg også begge mine første prioriteter på valgfag, så jeg får et dejligt forår med strik 😍 og en studietur til Amsterdam som jeg glæder mig helt vildt meget til. Jeg skal bare lige have planlagt, hvordan jeg kommer derned. Har kigget en del på Flixbus. Det er billigt og forholdsvis hurtigt. Hvad er jeres erfaring og har I taget bussen gennem Europa? Lad mig endelig vide!

Oktober blev virkelig også en måned, hvor jeg prioriterede at se mine skønne veninder inden jeg flyttede til Aarhus og det var simpelthen så rart at vide, at der en gang om ugen lå en lille aftale og ventede på mig. Jeg glemmer virkelig at pleje mine venskaber, når først hverdagen får lov til at tage over og det synes jeg er virkelig ærgerligt… For en aftale behøver jo ikke at være vildt forpligtende eller tidskrævende. Bare et par timer over en kop te eller lidt arbejde er også mega godt. Men det glemmer jeg altså bare ret hurtigt og det er sgu lidt synd. Derfor beklager jeg meget til mine venner og veninder. Jeg håber I kan bære over med mig og ved at selvom jeg ikke lige svarer, så tænker jeg på jer! 💕

Jeg har også haft travlt med Miild, hvor oktober i den grad bød på en del arrangementer. Men det var bare virkelig hyggeligt selvom det jo også er “arbejde”. Vi afholdte kæmpe lanceringsevent d. 24. oktober i anledning af, at pigerne nu kunne lancere deres hudplejeserie Skinlove. Den har jeg testet i en god månedstid nu og jeg kan kun sige, at det er vildt lækkert og min hud har virkelig taget godt imod produkterne. Nu har jeg købt de rigtige produkter hjem og jeg har glædet mig som et lille barn til, at de landede i min postkasse. Jeg vil rigtig gerne skrive et indlæg om hudplejeserien og opdatere mit indlæg om Miild. det jeg har liggende på bloggen lige nu er ret gammelt og kunne godt bruge en kærlig opdatering. Er det noget I kunne tænke jer at læse? Let me know! Men det var ikke det vi skulle tale om, det var eventet vi kom fra og det var simpelthen en kæmpe, dejlig fest med en masse lærerig information fra Svanemærket, AllergyCertified samt Miilds egen kemiingeniør Kaspar. Der var bobler, kage, goodiebags, gode snakke og en masse hudløst ærlige ord fra Tine og Tanja, der bare emmer af passion og drive for Miild. Det var virkelig en ære at være en del af! Wauw! 😍

Miild Skinlove lancering

 

Jeg tror det her var en meget god opsummering på oktober. Der skete jo trods alt lidt alligevel. Det kan jeg jo ikke komme udenom, men jeg håber og beder til, at november kan byde på lidt mere sjov og spas end oktober gjorde…

Hvordan har jeres oktober været? Og har I nogle spændende planer for november? Jeg har skrevet lidt om mine her, hvis I kunne tænke jer at læse det.

I må have en vidunderlig søndag aften og må I gå en fantastisk uge i møde! 💕

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.