MaiMorn Resort Phuket

Hej med jer derude,

Jeg håber I har/får en dejlig påskedag, med påskeæg fra påskeharen (hvis ikke I allerede har fået det) og hvad der nu ellers høre til, til jeres påske. Mange af jer er sikkert i gang med at forberede jer på, at ferien snart er slut. Men for lige at få en pause, så kan I lige læse det her og glemme tanken om skole, arbejde, whatever.

Jeg lovede jo i mit første Thailand indlæg, at jeg ville dele nogle billeder af, hvordan vores hotel ser ud. Indtil videre har jeg kun billeder af poolområdet, men det er også det, der er pænest! Resten kan man ikke rigtigt råbe hurra for.

IMG_0894

IMG_0886IMG_0897IMG_0896IMG_0899

Hvad vi har fundet ud af indtil videre er, at det er et hotel, hvor thailænderne selv opholder sig. Indtil videre, har der kun været fire andre turister (og kun i to dage) så det er meget lokalt. Det kan vi også høre på deres engelsk, for det er ikke skide godt. Men altså, vi klarer den. Selve hotellet, hvis man ser bort fra poolen, er rimelig primitivt. Restauranten ville jeg give 2,5 ud af 6 stjerner og vores værelse giver jeg 3 ud af 6. Hvis vi tager restauranten først:

I forhold til menukortet, har vi oplevet, at man får noget helt andet end det man forestillede sig retten var. Derudover er en stor del af retterne ikke de typiske thairetter, man forbinder med landet. Dette er jo på sin vis både et plus og et minus. Vi har dog oplevet et par skuffelser, så selvfølgelig trækker det ned i den overordnede bedømmelse. Men de skal have ros for deres ris og kylling! Det er godt. Priserne er virkelig billige, så det gør ikke alt for ondt, hvis retten ikke lige levede op til forventningerne. Deres vand smager virkelig skidt, så det køber vi ikke (det køber vi i 7-eleven eller i 24 SuperCheap, der begge ligger et minut fra hotellet) og deres Coca Cola smager generelt i Thailand rigtig underligt og super fesent. Men det er bedre end vandet 😀 Et andet plus ved restauranten er deres ispinde, som vi nyder, når vi ligger ved poolen.

IMG_0898IMG_0890 IMG_0889IMG_0912

Vores værelse er også en ret sjov historie… Åh gud… Hvor skal jeg starte. Lad os starte med det, der er knap så godt og så slutte af på en god note, da det hele – i det store billede – er meget fint. Vores stikkontakter er virkelig elendige. Vi er nødt til at stable ting ovenpå hinanden for, at vores opladere ikke skal falde ud. Ikke helt optimalt, men vi kan få strøm! Så det er okay. Vi har også oplevet tre gange indenfor 24 timer, at strømmen på vores værelse er gået. Så vi holder vågent øje med, hvor meget vi har kørende ad gangen. Vores seng er også ret hård, man kan sagtens sove på den og underligt nok, så sover vi ikke dårligt. Jeg ved ikke, hvordan det kan lade sig gøre, for altså en fem centimeters madras, kan man jo ikke helt kalde en madras. Jeg undrer mig i hvert fald over, hvad de resterende 20 cm er…  På værelset er der heller ikke gjort så meget ud af det med malingen og væggene kunne godt tåle lidt oppudsning. Der er nemlig revner og huller nok til, at vi skal tælle på mere end to hænder. Men hvis vi ser bort fra de ting (og det gør vi) så har vi lækker aircondition, der sørger for, at vi ikke dør i heden, vi har fin bruser, toilet og håndvask. Et rummeligt skab, tv og et køleskab, der har plads nok til det vi skal have deri. Værelset er dejligt luftigt, højt til loftet, ikke for mange møbler og passer godt til to piger, da der er to spejle 😉 Så alt i alt, så har vi det vi skal have. Og så meget er vi jo slet ikke på værelset. Der er vi kun om aftenen og så om morgenen inden vi smutter ud. Så det er helt fint. Men ikke mere om det, her får I lidt flere billeder.

IMG_0895

IMG_0900IMG_0902

IMG_0893

Puha det holdte hårdt at udgive dette indlæg… Internet forbindelse røg hele tiden, billederne kunne ikke uploades og så røg forbindelsen igen. Så jeg måtte uploade ét billede ad gangen. Det tester godt nok min tålmodighed, men jeg troede på det og nu er indlægget på plads og jeg kan smutte i seng (klokken er snart 23.30 herovre) Jeg har masser af videomateriale, men har problemer med at uploade mine videoer på Youtube, så kan ikke give noget svar på, hvornår der kommer en video ud på kanalen. Desværre. Men jeg vil gøre mit bedste! Ingen tvivl om det. Men vi ses forhåbentlig i morgen. Jeg burde få tid til at skrive der i hvert fald. Det vil jeg gøre. Vi skal nemlig på udflugt igen på tirsdag, så der får jeg nok ikke tid.

Jeg håber, at I kan lide billederne og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.