Maya Bay // Øudflugt pt. 5

Hej med jer derude,

Vi nærmer os de sidste afsnit af vores øudflugt. Men bare rolig, jeg har stadig milliarder af billeder fra Thailand. Så jeg løber ikke tør lige foreløbig. Til gengæld er jeg rigtig glad for, at jeg er kommet så godt tilbage til at blogge. Det betyder, at jeg får lagt alle de ting op jeg havde planlagt for så længe siden + jeg får redigeret og sorteret alle mine billeder. Det er så fedt! Jeg elsker det. Jeg håber ikke, at I er alt for trætte af billederne fra Phuket. Ellers så må I endelig skrive det i kommentarfeltet nedenunder.

Prøv lige at se de billeder der… Det er altså vand der vil noget, så selvfølgelig skulle vi ned og slange os i det. 
collage 1IMG_1063IMG_1081 IMG_1068collage 3

Her er jeg en idiot, der halvt vælter op ad vandet. For den type er jeg nemlig…

IMG_1074 IMG_1079

Det femte afsnit er fra da vi nåede til vores næste stop på øudflugten, nemlig den kendte Maya Bay. Denne smukke strand var ikke en jeg selv kendte, men den viste sig at være ret kendt. Den har nemlig været kulisse til den (åbentbart) kendte film “The Beach”, hvori Leonardo DiCaprio spiller hovedrollen. You learn something new every day! Men til gengæld var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvorfor stranden og området var blevet brugt til en spillefilm. Den var fantastisk flot, sandet, vandet og de omkringliggende omgivelser var så overvældende. Hvis man ønsker at se strande som dem på postkort, så tag til Phi Phi Islands. Det eneste man så skal have i mente er, at der er mange turister. Men flot var det og vi fik taget nogle gode (og sjove) billeder.

IMG_1112 IMG_1117 IMG_1125IMG_1066IMG_1076

Her ser I vores lille “lejr” på Maya Bay. Der var trængt, så vi var glad for at få en plads. Men hold nu kæft, hvor var det varmt. Det kommer I også til at kunne se på nogle af de næste billeder. Jeg er helt rød mellem brysterne og ballerne 🙂

Jeg har prøvet mig frem med lidt collager, men jeg er i tvivl om, om de forringer kvaliteten af billederne… Det vil jeg helst ikke have.

collage 2IMG_1132 IMG_1130

Jeg håber, at I har en fantastisk mandag!

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.