Min Computer Har Ikke Mere Plads….

Hej med jer derude,

Jeg kommer blot med en lille update, da min computer (fandme) er løbet tør for hukommelse…. Seriøst?!?! Hvordan kan det lige ske? Og så lige nu?… Det er mega nederen og jeg skal nu i gang med et kæmpe oprydningsprojekt på min computer. Så jeg skal have investeret i en ekstern harddisk og flyttet ting jeg ikke længere bruger over på den. Det gælder både dokumenter, billeder, men også videoer. I tilfælde af, at jeg så skal bruge det, så må jeg jo åbne op for den eksterne. Sådan må det blive. Jeg har ikke råd til, at købe en ny computer med mere hukommelse og det virker også super latterligt, når min computer virker upåklageligt. No need to overkill!

Så lige foreløbig kan jeg ikke redigere mine videoer… Så indtil jeg har fået ryddet ud i min com, kommer der ingen nye videoer desværre… Men jeg kan sagtens skrive her på bloggen, så det er her I skal følge med.
Til sidst vil jeg bare sige tak for 70 subscribers på Youtube!! Det er fuldstændig vanvittigt. Det går så stærkt. Fandt også ud af, at bloggen+kanalen havde halvt års fødselsdag i tirsdags. Tænk, at det alleredeer et halvt år siden jeg startede? Det kan jeg slet ikke forstå. Det føles som om, det var i går….

IMG_0228Vi ses snart (her på bloggen) I må have det fantastisk!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.