Min første vlog er oppe nu!

A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there

Hej med jer derude,

Hvad synes I om dagens citat? Jeg synes det rammer plet for dagens indlæg. På to måder faktisk. Helt perfekt jo! Lige nu ligger jeg faktisk syg… Mega nedtur og møg irriterende. Jeg er ramt af sådan en forkølelse der aldrig rigtig vil ramme mig 110%, men i stedet vil ramme mig 20% og så bare varer i evigheder…. Har haft det sådan her i to måneder nu – jeg er ved at blive lidt træt af det. Nogle dage er dog bedre end andre!

Men nok om sygdom, jeg har uploadet en ny video på min kanal. Denne gang er det blevet til en lille vlog, der godt nok kommer ud en måned senere end den blev filmet, men det gør ikke så meget for indholdet i videoen. Heldigvis 😉 Men den viser en af mine lidt mere spændende dage, der ikke bare består af arbejde og livet derhjemme. Den viser en dag, hvor jeg havde min første dag på job som vikar og en aften, hvor jeg for første gang prøvede at være statist. Det var super skægt og selvfølgelig grænseoverskridende, men det er sådanne ting, der er med til at udvikle en som menneske. Og det er jo det pointen er med dagens citat, der er intet der udvikler sig og gror der hvor man er tilpas og sikker. Det er sundt at tage chancer og overskride sine grænser. Det gjorde jeg for det først med bloggen (det kan der læses mere om her) men også med at vlogge. Det er super mærkeligt at skulle filme sig selv mellem andre mennesker, men jeg må indrømme, at jeg stadig synes det er lidt ubehageligt. Men det kommer jo med tiden. Så det er klart noget jeg kunne finde på at gøre igen. Men her nedenunder har I min første vlog og jeg håber I tager godt imod den.

Af private årsager har jeg desværre været nødt til at slette min vlog. Det er jeg super ked af… Måske jeg kan uploade den på et senere tidspunkt – men for nu, er den fjernet. I’m so sorry….. Må se om jeg kan gøre det godt med to videoer i næste uge. Men lover intet.

Jeg håber I har det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.