MIN ØNSKELISTE // JULEN 2018

Hej venner,

Nu er det snart tid. Tid til jul og tid til december og for mange høre det sammen med, at man skal (eller måske allerede er begyndt at) tænke over, hvad man ønsker sig i julegave. For mig er julen meget mere end gaver. Derfor holder jeg mine gaver til et minimum af personer og sparer de penge til brug på noget andet. Fx giver Nicolai og jeg ikke hinanden gaver til jul. Primært fordi vi ikke har penge til det, men så er det nogle penge vi bruger på andre tidspunkter, hvor vi tager ud at spise el.lign. Bruger de penge på noget kvalitetstid sammen 💕 Jeg giver min egen “lille” familie gaver. Dvs min mor, far og tre søstre. Det i sig selv er også en del. Så det er rart at det er indsnævret til dem! Og det er i sidste ende også dem jeg har aller mest lyst til at give gaver. Men nok om min gavesituation. Jeg tænkte det kunne være sjovt at vise jer, hvad jeg ønsker mig til jul i år. Og for hvert år der går, kan jeg se at mine lister bliver mere og mere tomme, da ønskerne går mere væk fra materielle ting og over til oplevelser, som man ikke (som sådan) kan sætte billede, link eller en pris på. Men I får den alligevel, mine ønsker for julen i år🎄

Her ser I et lille udpluk af min ønskeliste.

Hoodien fra Savvy Copenhagen har været på min liste i et års tid nu, så håber den måske sniger sig under juletræet i år 🙈

Biografturen er en gave jeg ALTID bliver glad for. Elsker at gå i biffen, men har ikke råd til at gøre det. I hvert fald ikke så ofte. Derfor er det bare en luksusgave for mig at få. Og så kan jeg dele den med nogen!

Bh’en fra Underprotection er ikke alene. Der følger trusser med også! Sættet er så smukt og det er Underprotections styles generelt. Elsker det de laver 😍 Bæredygtigt lingeri, der stadig er møg lækkert og eksklusivt.

Mikrofon fra Røde, har set nogen der sælger på DBA. Det er bare lækkert udstyr, der vil kunne gøre lyden i mine videoer mere lækker!

Bambus tandbørsten! Er en ting jeg har ville skifte over til i lang tid nu, men jeg har ligge skulle i gennem min store pakke med plastiktandbørster jeg havde i forvejen. Den jeg har smidt på her er fra Suztain. Men der er masser af andre brands derude. MEN tjek lige om de er ok!

Clipper te! Det må nok være mit yndlings te brand sammen med Pukka. Clipper er dog bedre til at spare på indpakningen og det er et dejligt plus 💕 Vil helt vildt gerne prøve deres brændenælde og pebermynte te. Ved at deres te kan købes i Helsam, Føtex og Matas?

Blush fra Miild. Den er så smuk. Cherise Splendid hedder den. Jeg har savnet at have en blush. Brugte min gamle blush op tilbage i september og jeg savner sådan at have det på. Synes det giver noget viiiildt godt til mit look. Jeg er også helt vild med deres farve Beige Aura og kan ikke rigtig beslutte mig for, hvad for en jeg helst vil have 😅

 

Så der fik I et lille indblik i min ønskeliste i år. Håber I kan drage nytte af den eller i det mindste blive en smule inspirerede.

God fredag derude! Jeg skal ud med pigerne i aften og bowle og bare have en fucking sjov fredag.

Ha’ det godt, I hører fra mig,

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.