Min Oplevelse Af… Bollyfood

Hej med jer derude,

I dag kommer der endnu et indlæg i serien “Min Oplevelse Af…” og i dag handler det om en af Kødbyens velkendte restauranter nemlig Bollyfood. Mange af jer kender den sikkert fra Instagram for dets farverige retter og 100% instaworth drinks. Jeg har selv været der to gange inden for det sidste halve år og jeg må sige, at det er et af mine yndlings steder allerede.

Jeg inviterede min mor med til København tilbage i maj, hvor vi skulle spise god mad og så videre i biografen. På det tidspunkt havde jeg ikke været der før, jeg havde kun set billeder af det gennem min rigtig gode veninde Line, der havde besøgt restauranten nogle måneder før. Senere fandt jeg så ud af, at blogger Sandra Willer har været der og anbefaler stedet. Men det er helt igennem forståeligt, for restauranten boomer med karakter og unik stemning. Restauranten er indisk, hvis I ikke havde regnet det ud endnu (Bollyfood/Bollywood) og det er du ikke et sekund i tvivl om, når du passere den. Udenfor er der dækket op med små farverige havestole og borde, samt paller dækket op med flotte tæpper og puder i ægte indisk stil.

Indenfor har samme stemning. Her er der klinker rundt på alle væggene (jeg er sikker på at disse stammer fra Kødbyens industritid og derfor skal bevares) og indiske dekorationer overalt. Der er ikke sparet på noget. Selv tjenerne og menukortene giver dig en rigtig Bollywood-feeling.

 

Udover indretningen, som jo er en hel kategori for sig selv, så er der jo selvfølgelig maden. Men her er der heller ikke sparet på noget, for det er simpelthen så lækkert. Jeg kan slet ikke forklare det. Selvom portionerne ikke ser ud af meget, så skal jeg love for, at du bliver mæt for alle pengene. Ved siden af de retter du selv bestiller, får du nemlig en yderst acceptabel portion appetizers. Så frygt ej! Min mor og jeg bestilte deres Butter Chicken og Chicken Tikka Masala. Til hver ret fik vi en skål ris (som I kan se på billedet ovenover) og jeg lyver ikke, det er det bedste indiske jeg har smagt! Det var virkelig lækkert og jeg har kun snakket godt om stedet til andre. Bollyfood er klart anbefalelsesværdig, så tag derind og prøv det.

Det er også super hyggeligt at tage derind for at drikke lidt drinks. De har altid gode tilbud med deres drinks, så det er slet ikke så dyrt igen. Vi fik tre forskellige drinks, da jeg var derinde med Line i sommers for at fejre vores fødselsdag og de var alle super gode, men jeg fik en favorit og jeg er ret sikker på, at det var den der hed “Bramble”. Den var altså super lækker og fik vidst slået min favorit og klassikeren Mojito. Så invitér vennerne med ind til drinks, så skal I nok få en hyggelig aften. Det havde vi i hvert fald!

Jeg håber, at I kunne lide indlægget!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.