MINE JULEGAVER 2017

Hej venner,

SÅ er der en ny video oppe på kanalen! JUBI! Den her video kommer ret forsinket, men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at uploade den <3 Det ville være synd. Så derfor får I den nu. Videoen hvor jeg viser mine julegaver jeg fik i 2017 frem. Der kommer flere videoer op inden længe, så glæd jer.

Derudover vil jeg bare sige en kæmpe tak til jer allesammen. I går slog I nemlig rekorden her på bloggen i højeste antal views på en dag! Hele 13 flere views blev det til i forhold til den gamle “rekord”. Så TUSIND TAK for jer <3

Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig dag <3 Og så må I sove dejligt! Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen for kl. 08.35 skal jeg med bus/færge hjem til Helsingør. Skal jeg evt. vlogge min “forlænget weekend” hjemme?

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.