MINE VINTEROUTFITS // MINE TIPS TIL LAG PÅ LAG

Hej venner,

Og glædelig søndag! 💕 Jeg burde forberede mig til min eksamen på onsdag, men jeg gider ikke. Så det er jo hyggeligt. Jeg har faktisk bare lyst til, at lade være med at forberede mig, og så bare tage den erfaring med i bagagen. Men ved ikke lige, hvor tilfreds jeg er med det…. Måske bare en smule forberedelse.

Men det er SLET ikke det, det her indlæg skal handle om næh, nej. Det skal handle om, hvordan f*** man holder varmen og ser godt ud på samme tid 😂🎉 Det har altid været et mysterium for mig og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er gået udenfor i et lækkert outfit om vinteren, men frosset efter små 10 minutter. Det er FORFÆRDELIGT at fryse. Men jeg tror endelig – efter mange fejlforsøg – at jeg har knækket koden. Så nu får I mine tre hurtige fif til lag-på-lag. Ikke at det har været så nødvendigt denne uge med al den solskin ☀️

Tip #1
Start med en god base. Min består af nogle lange sorte leggings i bambus fra boody. De giver mig et ekstra lag under mine bukser og gør at jeg kan gå længe ude i kulden uden at fryse. JA. TAK. Uld er selvfølgelig også en mulighed, men det kan jeg desværre ikke have tæt på kroppen uden at den går amok i kløe. Så uldundertøj det undgår jeg. Og udover mine leggings smider jeg en undertrøje på overkroppen. En med små stropper og i en neutral farve, så den også kan gå under en hvid t-shirt. Så er man sikret god temperatur hele dagen. I promise!

Tights/leggings HER & HER

Undertrøjer HER & HER

Tip #2
Bukser under kjoler og nederdele. Ja, du læste rigtigt. For det første er det et fantastisk ekstra lag at have på for at holde varmen, og for det andet, så ser det faktisk også ret godt ud. Jeg har et par sorte “suit” pants og et par blue jeans som jeg bruger under mine kjoler, og det fungerer altså bare rigtig godt. Jeg har faktisk også lavet et indlæg for nyligt, hvor jeg kommer med to eksempler på, hvordan man kan style et vinteroutfit netop med bukser under kjolen. Læs indlægget HER. På den måde kan man også bruge dele fra sin forårs- og sommer garderobe. WIN-WIN! #fåmereudafdingarderobe

Tip #3
For at skjule den grimme kant fra ens leggings eller gemme de sorte strømpebukser væk, så er mit bedste fif et par pyntende sokker. De kan skjule selv den grimmeste kant OG tilføje lidt ekstra farve og finesse. Lige efter min bog. Haha. Jeg er ikke selv den heldige ejer af så mange fancy-fine strømper. Har kun et enkelt par, jeg synes det fungerer med. Men der virker det så også rigtig godt. Det giver et ekstra lag varme om fødderne og giver lidt detalje til et outfit ✨ Hvilket minder mig om idé jeg har til en video eller indlæg. Hvordan jeg giver mine meget simple outfits lidt kant/detalje med accessories. Kunne det være noget I har lyst til at se? Let me know. Jeg har ikke noget billede til at illustrere dette fif, men jeg har samlet et lill billede med strømper, der kunne være perfekte kandidater til opgaven 👌🏼 Jeg har også skrevet et helt indlæg om pynte/glimmersokker der er bæredygtige lige HER.

 

Det var alt for nu. Ha’ en fantastisk søndag ✨

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.