MIT NYESTE EJE // RAINTREE TASKE

Hej venner,

For to ugers tid siden var jeg et smut forbi Særlig, en dejlig bæredygtig konceptbutik på Valby Langgade. Jeg havde i løbet af december været i kontakt med dem angående en af de smukke tasker fra RainTree. I en meget specifik farvekombination. Men de fortalte desværre, at det ikke var en de fik tilbage, men at jeg skulle holde øje med nye styles i løbet af foråret.

MEN SÅ. Få dage efter kontaktede de mig og sendte et billede af netop den taske jeg ville have. Så den fik jeg straks lagt til side og for to uger siden var jeg så inde at hente den. Tasken har jeg ikke selv betalt. Det var nemlig min ene fødselsdagsgave fra mine forældre fra i sommer. Men jeg har bare ikke fået købt en før nu. Men jeg er så glad for den og jeg elsker historien bag.

Hvis I skulle være i tvivl så er taskerne fra RainTree lavet af genanvendt plastik. Der går ca 40 plastikflasker til én taske. Plastikken bliver lavet til “garn”/tråd der kan flettes og laves til en af de mange flotte tasker. De flasker der bliver brugt til taskerne er indsamlet i naturen i lokalområdet! (yay for mindre affald) Derudover er tasken også FairTrade. Tasken bliver flettet af enlige mødre, handicappede eller socialt udstødte. Kvinderne kan gennem arbejdet med taskerne forsørge sig selv og deres familier. Derudover får de adgang til gratis medicin og lægehjælp og så sikres børnene skolegang. Og bare rolig, arbejdet og kravene bliver tjekket og lever op til kravene fra både World Fair Trade Organisation og Fair Trade Danmark.

Så det er altså en taske man kan købe med god samvittighed og så skal jeg selvfølgelig gøre opmærksom på, at farven jeg har ikke er den eneste. I kan se udvalget på Raintrees egen hjemmeside HER eller følge med hos de forskellige butikker i København, der forhandler dem. Det er bl.a. Særlig og The Organic Club på Østerbro og Vesterbro. Tror muligvis de har dem i The Organic Club Odense også?

Tasken er blevet min nye favorit og jeg elsker når jeg kan få lov til at flashe den lidt ude i byen 😂 haha. Den er så lækker og jeg bliver så glad af at kigge på den. Jeg kan dog ikke bruge den helt så meget lige nu, da den jo, som I nok kan se, ikke er vandtæt. så. Men den skal nok komme til sin ret!

Hvad synes I om tasken? Let me know! 💕

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.